Eurovision: Oddsen inför finalen

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Eurovision odds 2022 - finalen

Semifinalerna i Eurovision 2022 är nu avklarade och nu är det dags att rikta våra blickar till lördagens final. Oddsen på toppfavoriterna att vinna finalen har skiftat något men med Ukraina som större favorit att vinna än tidigare.

I går blev det en förväntad succé för Sveriges bidrag ”Hold me closer” med Cornelia Jakobs. Och hon tog sig vidare till lördagens stora final.

Ukraina fortsatt stor oddsfavorit

Vi har följt oddsen från spelbolaget Unibet noga under veckan. Ukrainas bidrag har varit en klar favorit under den gångna veckan och efter gårdagens andra semifinal har detta favoritskap cementerats ytterligare.

Ett bet på favoriten Ukraina ger just nu det troligt låga oddset 1.33 gånger pengar hos Unibet att vinna finalen, vilket ger en viktad vinstchans på strax över 58 procent. Tidigare i veckan låg ett bet på Ukraina 1.55-1.57 gånger pengarna.

Oddsen på Sverige

Under veckan har Sveriges bidrag legat hög i vinnarlistan hos Unibet, kring 3-4 plats, dock till höga odds kring 8-9.00 gånger pengarna. Förhoppningen efter den andra semifinalen var att Sveriges bidrag skulle ges en större chans att vinna finalen men det anser inte spelbolaget. Istället har oddset nu ökat till 10.00 gånger pengarna, vilket ger en vinstchans på strax under 8 procent.

Sveriges bidrag är dock klar favorit att hamna topp 10 till oddset 1.08 och klar favorit att bli bästa nordiska bidrag i finalen till 1.18 gånger pengarna hos Unibet.

Frankrike ny oddstvåa

Hemmahoppet Italien, som tidigare varit klar tvåa i vinnarlistan, ges just nu samma höga odds som Sverige. Och på andraplats i vinnarlistan är nu istället Frankrike dock till det höga oddset 7.50.

Heta odds på Eurovision-finalen 2022

Se och jämför själv de senaste oddsen nedan på Eurovision-finalen 2022. Notera att oddsen uppdateras löpande och kan därmed skilja sig från texten ovan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 maj, 2022