Eurovision: Oddsen på Sverige efter Mello

eurovision

Efter att Loreen tagit hem Melodifestivalen så har oddset rasat ytterligare på en svensk seger i Eurovision senare i maj.

Melodifestivalen är nu över och precis som oddsen talade för så blev det en solklar seger för Loreen med bidraget Tattoo. En seger som gav eko ute i Europa. Redan inför Mello-finalen så talade oddsen för en svensk seger i Eurovision och när Loreen nu tagit hem tävlingen så har oddsen rasat ytterligare.

Oddsen på Sveriges chanser i Eurovision

Hos Unibet gav ett spel på Sverige som vinnare av Eurovision 2.75 gånger pengarna efter den fjärde deltävlingen, efter att Loreen framfört sitt bidrag. Oddset sjönk därefter till 2.10 som lägst för att därefter gå upp till 2.25 före Mello-finalen, och hade då Finland närmast till 3.75 gånger pengarna.

När Loreen nu är klar för Eurovision så har oddsen dippat rejält. Hos bet365 kan du nu betta på att Loreen återigen vinner Eurovision för Sveriges räkning till oddset 1.83 gånger pengarna. Närmsta spelas Ukraina och Finland till oddset 5.50.

Se oddsen just nu på Eurovision 2023 nedan hos bet365.

Till bet365

Toppfavoriter att vinna Eurovision 2023

Eurovision vinnare 2023
Eurovision vinnare 2023 med odds från bet365

Eurovision inleds den 9 maj med finalen den 13 maj. Ukraina är regerande mästare men på grund av kriget i landet så kommer tävlingen istället att arrangeras av tvåan Storbritannien, i musikstaden Liverpool.