Eurovision: Oddsen på Sverige efter Mello

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Eurovision odds

Efter att Loreen tagit hem Melodifestivalen så har oddset rasat ytterligare på en svensk seger i Eurovision senare i maj.

Melodifestivalen är nu över och precis som oddsen talade för så blev det en solklar seger för Loreen med bidraget Tattoo. En seger som gav eko ute i Europa. Redan inför Mello-finalen så talade oddsen för en svensk seger i Eurovision och när Loreen nu tagit hem tävlingen så har oddsen rasat ytterligare.

Oddsen på Sveriges chanser i Eurovision

Hos Unibet gav ett spel på Sverige som vinnare av Eurovision 2.75 gånger pengarna efter den fjärde deltävlingen, efter att Loreen framfört sitt bidrag. Oddset sjönk därefter till 2.10 som lägst för att därefter gå upp till 2.25 före Mello-finalen, och hade då Finland närmast till 3.75 gånger pengarna.

När Loreen nu är klar för Eurovision så har oddsen dippat rejält. Hos bet365 kan du nu betta på att Loreen återigen vinner Eurovision för Sveriges räkning till oddset 1.83 gånger pengarna. Närmsta spelas Ukraina och Finland till oddset 5.50.

Se oddsen just nu på Eurovision 2023 nedan hos bet365.

Till bet365

Toppfavoriter att vinna Eurovision 2023

Eurovision vinnare 2023
Eurovision vinnare 2023 med odds från bet365

Eurovision inleds den 9 maj med finalen den 13 maj. Ukraina är regerande mästare men på grund av kriget i landet så kommer tävlingen istället att arrangeras av tvåan Storbritannien, i musikstaden Liverpool.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 mars, 2023