Eurovision: Sverige klättrar i oddslistan

Favoriterna och vinstboost på Eurovision

När vi går in i Eurovision-veckan så kan vi konstatera att oddsen har skiftat hos Unibet. Nederländerna är fortsatt favorit men Sverige har klättrat upp till andra platsen i oddslistan hos spelbolaget.

Här bettar du på din favorit hos Unibet

Uppladdningen inför Eurovision i Israel har börjat på allvar, när vi nu kliver in i Eurovision-veckan. På lördag ska det avgöras och artisterna är nu på plats i  Tel Aviv för att förbereda sig. Innan det är dags för finalen så ska semifinalerna gå av stapeln under tisdagen och torsdag.

Artisterna repar för fulla muggar och det ger indikationer på vad vi kan förvänta oss av artisterna under veckan. Snacket kring artisterna på plats och i sociala medier har, tillsammans med repetitionerna, har fått spelbolagen att justera sina odds. John Lundvik, Sveriges representant, har fått en del uppmärksamhet och kanske är det därför som oddset nu nästan har halverats till 5,00 hos Unibet.

Unibets justering av oddset innebär att John Lundvik har seglat upp på en andra plats. Nederländerna är fortsatt favorittippade, dock har oddset nu höjts till 3,25. Så Sverige är numera en toppkandidat på riktigt.

På andra håll så har Frankrike seglat upp på en tredje plats i oddslistan och spelas nu till 8,50 gånger pengarna. Ryssland har växlat plats med Sverige och hitta på en fjärde plats till oddset 9,00.

Vilket bidrag tror du på? Kan John Lundvik gå hela vägen?

Här hittar du de senaste oddsen på Eurovision

Vinstboost på Eurovision hos Unibet

Missa inte att ta del av din vinstboost på Eurovision hos Unibet. Spelbolaget ger dig nämligen 25% i extra vinst om ditt spel skulle gå in, helt konstandsfritt. Läs mer hos Unibet hur du går tillväga. Använd länken nedan.

Läs mer om vinstboosten hos Unibet