Eurovision: Sverige toppfavorit

I helgen så blev det klart att Frans kommer att representera Sverige i Eurovision Song Contest på hemmaplan i mitten av maj. Kikar vi nu på oddsen så är Sverige nu en av toppfavoriterna att ta hem tävlingen.

Att en nation tar hem Eurovision två gånger i rad har inte hänt sedan Irlands trippel under mitten av 1990-talet. Men ska vi tror oddsen från spelbolaget Unibet är nu Sverige en av toppfavoriterna att försvara sin vinst från i fjol efter att Frans vunnit Schlagerfestivalen med bidraget ”If I Were Sorry”.

Ett spel på Fran ger i dagsläget oddset 3,50 gånger pengarna hos Unibet. Dock håller spelbolaget även Rysslands bidrag ”You Are The Only One” med Sergey Lazarev som en av förhandsfavoriterna till ett lika högt odds, det vills säga 3,50 gånger pengarna.

Australien har ännu inte tagit fram sitt bidrag men spelbolaget tror ändå på en låt som kan utmana då man ger oddset 7,00 gånger pengarna på en seger, och väntas bli den främsta utmanaren mot Ryssland och Sverige. Kroatiens bidrag ”Lighthouse” hittar vi på en fjärde plats till oddset 9,00 och därefter är det långt ned till Frankrike och Azerbaijan som ges hela 18,00 gånger pengarna.

Oddsen lär förändras en del under de kommande veckorna och månaderna så hittar du ett högt odds på en av dina favoriter så kan det vara värt att lägga ett bett redan nu.

Kolla in de senaste oddsen hos Unibet

Toppfavoriterna att vinna Eurovision 2016

VinnareOdds
Sverige3,50
Ryssland3,50
Australien7,00
Kroatien9,00
Frankrike18,00
Azerbaijan18,00
Norge21,00
Lettland21,00
Ukraina26,00