FA-cupen: Cheltenham – Everton

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Everton kommer i dag att spela mot League Two-laget Cheltenham i FA-cupen och är stor favorit i detta möte om man kollar på oddsen.

Everton har haft en bra höst och inledning på den engelska Premier League. I kvällens möte mot Cheltenham i FA-cupen är Premier League-laget stor favorit, vilken man bör vara med tanke på att Cheltenham huserar i League Two.

Eftersom Evertons fokus ligger på Premier League samtidigt som Cheltenham är ett starkt hemmalag finns det chans till en liten skräll. Och ett kompakt och defensivt Cheltenham väntar Everton i kväll.

Ett spel på Everton som vinnare ger 1,32 gånger pengarna hos Nordicbet. Men skulle Cheltenhams defensiva taktik gå hem är ett oavgjort resultat mest troligt som betalar 4,85 gånger pengarna hos spelbolaget.

Everton kommer att kunna mönstra en ordinarie trupp men kommer dock att få klara sig utan både mittfältaren Darron Gibson och backen Tony Hibbert.

Vinnaren av detta möte kommer att få möta antingen Bolton eller Sunderland i nästa omgång av FA-cupen.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 7 januari, 2013