FA-cupen: Omspel Tottenham – Burnley

I kvällens omspel i FA-cupen kommer Tottenham och Burnley åter att mötas, efter 1-1 i det första mötet, och därmed ska det avgöras vilket av dessa två som möter Leicester i nästa omgång. I kvällens match är det Tottenham som har hemmaplan och givetvis är man också stor favorit om vi kikar på oddsen.

Matchstart: 21:00
Odds (1-X-2): 1,50 – 4,33 – 6,50

Spela på matchen hos Ladbrokes

Tottenham har blandat och gett i Premier League denna säsongen och ligger för närvarande på en 6 plats i tabellen. Senast förlorade man mot 15 placerade Crystal Palace, 1-2, för att dessförinnan vunnit mot ligaettan Chelsea med hela 5-3.

Burnley huserar i den nedre regionen av Premier League-tabellen med en blygsam 17 plats. Dock har man tre matcher utan förlust med bland annat en oavgjord mot Manchester City 2-2 samt en viktig seger mot Queens Park Rangers senast med uddamålet 2-1.

Tottenham väntas vila en del spelare

När lagen möttes tidigare denna säsongen på White Hart Lane var det Tottenham som utgick med seger 2-1. Dock är cupmatcher alltid en annan sak än Premier League och sannolikt kommer Tottenham att vila en del spelare för att inte åka på mer skador. Burnley väntas ställa upp med bästa möjliga startelva, trots att man kämpar för att hänga med i botten av Premier League-tabellen.

Låga odds på en Tottenham-seger

Kikar vi på oddsen så tror spelbolaget Ladbrokes ändå att Tottenham syr ihop detta, trots en del skador och rotationer, och man ger låga 1,50 gånger pengarna. Det gör att ett spel på Burnley som vinnare ger höga 6,50 gånger pengarna och att ett oavgjort resultat, återigen, ger 4,33 gånger pengarna.

Kvällens matcher i FA-cupen

Matchstart 1 X 2
19:45 Bradford – Millwall 2,25 3,40 3,20
19:55 Ipswich – Southampton 4,33 3,60 1,86
20:00 Tottenham – Burnley 1,50 4,33 6,50

Odds från Ladbrokes

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 14 januari, 2015