FA-cupen: Spelbolagen tror på Arsenal mot Leeds

Arsenal har haft sett bättre dagar och i matchen mot Leeds i FA-cupen känns det som att vad som helst kan hända. Förra året så var Leeds nära på att skrälla mot Arsenal men spelbolagen tror att Arsenal kommer att hålla undan även i år.

Matchstart: 21:00
TV: Viasat Fotboll

Arsenal har haft det tufft i Premier League den senaste tiden trots att de har en av ligan vassaste målskyttar i Robin Van Persie. Men det är i princip bara Van Persie som har presterat målmässigt under hösten. Men har haft en tuff säsong och kommer att vilas i detta möte. Med Gervinho iväg till det Afrikanska Mästerskapet så ser det tunt ut för Arsenal framåt. En positivt nyhets om skulle kunna höja laget ett antal snäpp är Thierry Henry återkomst. Thierry Henry kommer säkerligen att vilja prestera framför sina gamla fans. Men med en skadedrabbad trupp så kan detta bli ett riktigt skrämmande möte för Arsenal, speciellt med tanke på vad som höll på att hända i fjol.

Låga odds på att Arsenal tar hem detta

Leeds har också en del skador i truppen och inte minst lagkaptenen Jonny Howson som väntas missa dagens möte mot Arsenal. Och trots Arsenals skadedrabbade trupp så väntas de ta en relativt enkelt hemmaseger mot Championship-laget Leeds där :bet24: och :nordicbet: ger de högsta oddsen till 1.30 gånger pengarna.