Favoriterna i Franska Öppna 2018

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Tennisen i Franska Öppna är inne på den femte dagen och vi håller dig uppdaterad med de senaste vinnaroddsen på turneringen, som har skiftat något.

Rafael Nadal fortsatt storfavorit i herrarnas turnering

Om vi börjar med herrarnas singelturnering så kan vi konstatera att Rafael Nadal är fortsatt storfavorit att återigen ta hem titeln. Just nu ger Unibet låga 1,40 gånger pengarna. Främsta utmanarna är fortfarande Alexander Zverev nu till oddset 9,00 och Dominic Thiem till hela 13,00 gånger pengarna. En intressant outsider är Novak Djokovic till oddset 14,00.

Noterbart är att fjolårets finalist Stanislas Wawrinka åkte ut redan i den första rundan. Dock var han långt ifrån någon toppkandidat till årets titel.

Serena William har seglat upp som ny favoriter i damernas turnering

I damernas singelturnering så var det ovisst innan turneringen skulle dra igång och det har inte förändrats, tvärtom. Innan turneringen börjande så var tvåan från i fjol Simona Halep favorit men till det relativt höga oddset 6,00. Nu har Serena Williams istället seglat upp som favorit hos Unibet, till det ännu högre oddset 8,00. Halep är forsatt högt upp på Unibets vinnarlistan, nu precis bakom Williams, till vinnaroddset 9,00. Karolina Pliskova, Maria Sharapova och Elina Svitolina hittar du också högt upp i vinnarlistan men till oddset på över 10,00 gånger pengarna.

Gå till Unibet för de sendaste oddsen på Franska Öppna

Här hittar du mer info om turneringen

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 31 maj, 2018