Final i Europa League

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

I kväll har vi en mycket spännande helspansk final i Europa League mellan Atlético Madrid och Athletic Bilbao. Kollar man på oddsen så väntas det bli ett jämnt möte med viss fördel till Madrid som har rutin efter Europa League-vinsten säsongen 2009/10.

Matchstart: 20:45
TV: TV4 Sport Extra

Ja det är ett helspanskt möte vi har ikväll när finalen i Europa League ska avgöras på  Stadionul National i Bukarest, Rumänien. På enda sidan står Atlético Madrid med målkungen Falcao och på andra sidan Athletic Bilbao anförda av Fernando Llorente.

Atlético Madrid vann Europa League 2009/10

Atlético Madrid har som sagt en viss fördel efter att de vunnit Europa League säsongen 2009/10. Då var det Diego Forlan som var stor hjälte och i kväll kan det blir Falcao som blir Atlético Madrids guldpojke.

Inte bara har lagen liknande namn, liknande tröjor utan statistiken mellan lagen är oerhört jämnt. I mötena denna säsong har de vunnit en match vardera samt att de 22 senaste mötena har Madrid tio vinster, Bilbao har nio vinster och tre möten slutat oavgjort.

Atlético Madrid är favorit i finalen mot Athletic Bilbao

Oddsen inför kvällen möte är också relativt jämna. Där spelbolaget Paf ger oddset 2,30 för en vinst till Madrid och 3,10 gånger pengarna om Bilbao vinner.

< ?php $bet_obj_array = array(54695); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 maj, 2012