Final i FA-cupen: Manchester City – Wigan

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

I dag är det final i FA-cupen mellan Manchester City – Wigan och det är ingen tvekan om att storlaget City är den stora favoriten i detta möte.

Matchstart: 18:15
TV: Tv10
Odds (1-X-2): 1,33 – 4,90 – 8,50 (NordicBet)

Kvällens möte med Wigan, i FA-cupfinalen på Wembley, är Manchester Citys sista chans på att ta en titel denna säsong. I Premier League så har man fått se sig ifrånsprungna av den lokala rivalen Manchester United, som redan nu har säkrat ligatiteln. Dock har City tillhört toppen hela säsongen men inte kunnat hålla samma goda form som United. Detta i kontrast till Wigan som har harvat i den nedre delen av Premier League-tabellen och har tillsammans med Reading flest insläppta mål per match.

Senast lagen möttes var för mindre än en månad sedan, i Premier League, om City vann med 1-0 på hemmaplan.

Om inte det skulle vara nog så har Wigan en trupp med många skador samtidigt som Manchester City har en i princip skadefri trupp och kommer att kunna mönstra en ordinarie startelva i detta möte.

City favorit till oddset 1,33 gånger pengarna

Det är därmed mycket som talar för Manchester City i denna final. Därmed är det föga förvånande att spelbolagen ger låga odds på en seger till City. Ett spel på storlaget som vinnare ger bland annat låga 1,33 gånger pengarna hos NordicBet. Skulle dock Wigan vinna mötet ger detta 8,50 gånger pengarna.

Fler odds från spelbolagen hittar du nedan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 maj, 2013