Final i Fotbolls-EM Spanien – Italien

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Äntligen är det dags för final i Fotbolls-EM 2012. Lagen som möts är Spanien och Italien. I gruppspelet slutade det oavgjort, 1-1, mellan lagen men nu ska det avgöras vilket lag som är bäst. Tittar man på oddsen från spelbolagen så väntas Spanien försvara sin titel.

Matchstart: 20:45
TV: Tv4, Tv4 Sport Xtra
Livestreaming: Fotbollskanalen.se

Innan Fotbolls-EM 2012 började var Italien uträknat av de flesta att vinna mästerskapet. Laget var i kris efter den senaste spelarhärvan och truppen bestod av flera oprövad kort i de stora mästerskapen. Men Italien har nu motbevisat alla tvivlare.

Spanien och Italien möttes redan i gruppspelets första match. Italien bjöd då på ett förvånansvärt bra motstånd i en match som slutade 1-1, men med bud på ännu fler mål från båda håll.

I slutspelet är det dock Italien som har övertygat mest. I kvartsfinalen så dominerade laget stundtals mot England i kvartsfinalen, trots det gick matchen till förlängning och straffar. I semifinalen mot, spelbolagens favorit, Tyskland så överglänste det italienska laget tyskarna i de flesta lagdelarna. Det var inte förens mot slutet av matchen som Tyskland kom upp till en någorlunda nivå vilket resulterade in en straff som betydde 1-2. Men det var på övertid och då var det försent.

Till skillnad mot Italien så hade Spanien stora problem i sin semifinal mot Portugal. Portugal pressade högt och hotade hela tiden med vassa kontringar. Dock utan reslutat. Portugal var inneffektiva och kunde inte förvalta de chanser som gavs. Det resulterade i en förlängning och slutligen straffar.

Även om Spanien är favorit i finalen mot Italien, hos exempelvis spelbolaget Paf till 2,05 gånger pengarna, känns det ändå som att Italien har en god chans. Detta trots att Spanien är rankad som nummer ett i världen och är både regerande EM- och VM-mästare. Därmed är oddset 4,20 gånger pengarna hos Paf för en italiensk vinst något att fundera på för alla spelsugna.

< ?php $bet_obj_array = array(56412); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 juli, 2012