Finaldags i Let’s Dance – han vinner enligt oddsen

  • 500 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Dansande par och texten "Final i Let's Dance 2022"

Slutet på säsong 17 av Let’s Dance närmar sig. På lördag är det final och kampen om segern står mellan sångaren Erik Saade och komikern Filip Dikmen. Hos spelbolagen är Erik Saade klar vinnarfavorit och går just nu att spela till det låga oddset 1.30 hos unibet.

Ja, ska man tro unibet så blir det Erik Saade med danspartnern Katja Lujan Engelholm som kammar hem segern i lördagens final. Är du intresserad av att betta på finalen av Let’s Dance så får du just nu 1.30 gånger pengarna hos unibet för ett spel på Saade som vinnare. Ett bet på Filip Dikmen som vinnare ger 3.20 gånger pengarna. Erik Saade har med andra ord runt 71% vinstchans mot Dikmen.

Oddsen kan självklart ändras ända fram till spelstopp. Uppdaterade odds hittar du i unibets oddsavdelning där du även kan betta på Let’s Dance om du vill. Oddsen på Let’s Dance hittar du antingen genom att söka på Let’s Dance i sökfältet eller genom att klicka på kategorin underhållning i menyn på oddssidan hos unibet.

Så bettar du på finalen av Let’s Dance

Är du intresserad av att betta på finalen av Let’s Dance är det bara att klicka på oddset för den kandidat du vill spela på. Sen fyller du i hur mycket du vill satsa och lämnar in spelkupongen. På spelkupongen kan du se hur mycket du har chans att vinna om ditt spel går in.

För att kunna spela måste du ha ett konto hos unibet och pengar på kontot att spela med. Är du inte medlem hos unibet kan du öppna ett konto direkt med hjälp av bankidentifikation och därefter göra en insättning till spelkontot.

När finalen är avgjord rättas ditt spel automatiskt och eventuella vinstpengar sätts in på ditt spelkonto.

Let’s Dance finalen

Finalen i Let’s Dance 2022 startar klockan 20:00 och sänds i TV4 och på TV4 play. Precis som i de tidigare säsongerna är det tittarna tillsammans med en jury som utser vinnaren.

För proffsdansaren Linn Hegdal är detta tredje året i rad som hon är i Final. 2020 vann hon tillsammans med John Lundvik och 2021 tog hon hem segern tillsammans med Filip Lamprecht. Inte heller för Erik Saades partner Katja Lujan Engelholm är detta första finalen. Förra året blev hon tvåa tillsammans med Anis Don Demina och 2018 vann hon Let’s Dance med Jon Henrik Fjällgren.

Skribent: Sara

Skriven den 19 maj, 2022