Flera intressanta spel ikväll

Onsdagskvällens spelutbud är digert. Champions League, Allsvenskan och Hockeyallsvenskan står på programmet som innehåller flera intressanta spel.

Champions League inleddes igår med åtta matcher, där förhandsfavoriterna Chelsea, Inter och Barcelona imponerade. Ikväll är det dags för resterande 16 lag att gå in i turneringen. Det kanske mest spännande mötet är det mellan Juventus och Uefacupmästarna i Zenit St Petersburg.

Klarar Juventus Uefacupmästarna
Ryssarna har ett mycket bra lag med spelmotorn Andrej Arshavin i spetsen och ställs mot ett Juventus som gör comeback i turneringen och som sett stabila ut i säsongsupptakten. Vi tror dock att Zenit kan skrälla och ta en poäng. Hur som helst blir det en hyperintressant match mellan två hungriga lag.

Vi tycker vidare att Lyon, Porto och Bayern Munchen är bra spel till ganska hyfsade odds i kvällen Champions League.

Elfsborg vinner mot Malmö FF
Här hemma i Allsvenskan spelas två matcher.  IFK Göteborg mot Halmstad samt Elfsborg mot Malmö FF. Göteborg har inte hittat guldformen från ifjol medan Halmstad imponerat mot slutet med två raka segrar. Kryss kanske? I Borås avgör motivationen till Elfsborgs fördel.

Satsa på Västerås i kvällens premiär i Hockeyallsvenskan
Ikväll är det dessutom dags för premiär i Hockeyallsvenskan. Förhandsfavoriterna Leksand och Malmö tar emot nykomlingen Troja/Ljungby respektive Oskarshamn. Givna hemmaspel kan tyckas men en premiär är alltid en premiär, dessutom lockar inte oddsen.

Ett spel som däremot lockar är det på Västerås borta mot Nybro, samt Borås i bortamötet med Almtuna. Både Nybro och Almtuna ser svagare ut i år och går en tuff säsong till mötes. Borås och framförallt Västerås lär slåss om playoffplatserna och söker en bra start på säsongen.

Här hittar du kvällens odds på Champions League, Allsvenskan och Hockeyallsvenskan

Skribent: Johan

Skriven den 17 september, 2008