Följ Hockey-VM på Odds Online

Nu på fredag inleds Hockey-VM i Schweiz. I fjol missade Sverige medaljerna med minsta möjliga marginal då man slutade fyra. I år är Tre Kronor ute efter revansch. Odds Online följer förstås turneringen, som vanligt med fokus på de bästa oddsen.

Uppladdningen i Tjeckien och turneringen Czech Hockey Games var kanske inte optimal rent resultatmässigt och det måste till en ordentlig förbättring om det ska bli ett lyckat VM för Bengt Åke Gustavssons lagbygge.

NHL-förstärkningar är dock på ingång. Niklas Grossman, Loui Eriksson och Joel Lundqvist, alla tre från Dallas Stars, samt Atlanta Trashers backen Tobias Enström är redan klara för VM-spel och ytterligare förstärkningar kan komma att ansluta beroende på resultaten i pågående Stanley Cup.

Sverige inleder mot Österrike

Sverige spelar i grupp C tillsammans med USA, Lettland och Österrike. Premiären spelas på lördag mot Österrike, en match Tre Kronor är tunga favoriter i enligt spelbolagen.

På Odds Online hittar du tv-tider, spelschema och resultat, tabeller, guider över grupperna och en hel del annat i form av specialspel, speltips och spelbolagserbjudanden på just Hockey-VM 2009.

Dessutom har vi förstås med alla matcherna i Hockey-VM i vår oddsjämförelse.