Förmånliga odds på hemmavinster

Ikväll är det dags för Allsvenskan att ta steget in i den 18:e omgången och det är Göteborgsderby som står för dörren. BK Häcken tar emot GAIS på hemmaplan. Även Superettan bjuder på en intressant möte där Sundsvall tar sig an IFK Norrköping på hemmaplan.

Häcken måste anses ha gjort en lyckad säsong hittills i Allsvenskan då laget placerat sig på 9:e plats efter 17 spelade matcher. De har varit relativt starka på hemmaplan och det lär bli tufft för GAIS i kvällens match. GAIS som dessutom ligger på en fattig 15:e plats är i stort behov att vinna. Spelbolagen bjuder på bra hemmaodds vilket vi på Odds Online också tror kommer gå in.

Häcken vs GAIS – Bästa odds

1: 2,05 – :Sportingbet:
X: 3,50 – :bet365:
2: 3,80 – :Expekt:

I den andra matchen vi tittar lite närmare på ikväll är den mellan Sundsvall och IFK Norrköping i Superettan. Sundsvall ligger på en tredje plats inför kvällens omgång med endast suveräne Mjällby och Åtvidaberg framför sig. Norrköping har gått tungt och ligger inte högre än en 11:e plats i årets upplaga. Spelbolagen betalar även här bra för en hemmavinst och det kan vara ett bra kombinationsspel med den allsvenska matchen.

Sundsvall vs IFK Norrköping – Bästa odds

1: 2,00 – :bet365:
X: 3,40 – :Sportingbet:
2: 4,00 – :Sportingbet:

Oddsen är hämtade den 6 augusti 2009

Testa gärna kombinationsspel hos spelbolagen. Använd vår oddsjämförelse för att se vilka som får bäst avkastning på vadet. Lycka till!