Fotboll, Rykten, Fotboll igen tillsammans med lite tennis

Det är mycket som händer i sportvärlden. Två svensklag plockade hem segern i Europamatcher igår samtidigt som Hammarby åkte på en svidande förlust bora mot Häcken. Nya rykten om Zlatan med betydligt mer trovärdig källa och så är Båstad-tennisen framme i kvartsfinaler.

Både Helsingborg och Elfsborg kunde plocka hem segern i sina respektive matcher i Euroleagues andra omgång. Henrik Larsson kunde nicka in segermålet på bortaplan mot Zestafoni när det bara återstod minuter av matchen. Det ser onekligen ljust ut för returmötet som spelas på torsdag nästa vecka.

Gulklädda Elfsborg tog emot ungerska Haladás på Borås Arena och där var det egentligen aldrig nåt snack om saken. 3 – 0 till hemmalaget med mål av Anders Svensson, Stefan Ishizaki och Denni Avdic. Elfsborgspelarna såg tända och taggade ut allihop men den som lyste extra starkt var målskytten Ishizaki som just är glödhet.

Nya rykten dök upp i morse när en av Spaniens större tidningar gick ut med att Zlatan nu var klar för Barcelona mot att Inter får motta 40 miljoner euro tillsammans med anfallaren Eto´o och mittfältaren Hleb. TIdningen Sport menar på att ett superkontrakt har skrivits mellan klubbarna under natten och att det nu bara är en tidsfråga innan det blir officiellt. Zlatan själv är på USA-tour med sitt Inter och fick inleda matchen på bänken. Han kom in och assisterade Mazeratti och matchen slutade 2 – 2.

Svenska ATP-turneringen Swedish Open i Tennis har pågått under veckan och har nu nått fram till kvartsfinaler. De spelas idag och :Bet365: har listat några vinnaroddsen som finns på dagens herrsinglar. Nedan följer listningen;

Kvartsfinaler, Swedish Open i Båstad – Odds från :Bet365:

T Robredo vs T Gabashvili – 1,25 vs 5,50
F Verdasco vs J Monaco – 1,57 vs 2,25
N Almagro – R Söderling – 3,40 vs 1,30
A Vinciguerra – J Meltzer – 2,75 vs 1,40

Vinnare Swedish Open Båstad – Odds från :Bet365:

R Söderling – 2,62
F Verdasco – 3,75
T Robredo – 5,50
N Almagro – 6,50
J Monaco – 7,50
J Meltzer – 12,00
A Vinciguerra – 29,00
T Gabashvili – 51,00

Oddsen ovan är aktuella den 17 juli 2009