Fotboll: Veckans hetaste matcher v. 17

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Fotboll

Denna vecka är det återigen Europafotboll på schemat med de första semifinalmötena i Champions League, Europa League och Europa Conference League. Vi ger dig listan med de matcher vi kommer att titta lite extra på.

Innan det är dags för den europeiska fotbollen så blickar vi mot kvällens heta möte i Allsvenskan mellan Malmö FF och IFK Göteborg. IFK har verkligen rivstartat denna säsong men frågan är hur nöjda Malmö FF egentligen är med fyra missade poäng. Viktiga poäng står också på spel för Juventus som möter Sassuolo på bortaplan i Serie A.

I Champions League ser framförallt fram emot tisdagens heta möte mellan de två giganterna Man City och Real Madrid, där City är den klara favoriten enligt oddsen. På onsdagen ska sedan Liverpool ta emot skrällgänget Villarreal och det ska mycket till om spanjorerna ska kunna rubba detta solida Liverpool.

Under torsdagen kommer semifinalerna i Europa League och Europa Conference League att avhandlas och då det återigen engelska matcher som drar intresse. West Ham kommer nämligen att ställas mot Eintracht Frankrfurt i EL och Leicester möter José Mourinhos Roma i Europa Conferece League.

Torsdagen bjuder också på ett riktigt hett stormöte i Premier League när Manchester United tar emot Chelsea. För United är en fjärde plats nu riktigt långt borta men nu gäller det att inte tappa mer poäng för då kan även en Europa League-plats vara i fara. Chelsea har sitt på det torra, som det ser ut just nu, men ettpositivt resultat vore ändå av vikt med tanke på turbulensen i klubben.

I helgen fortsätter jakten på Scudetton i Serie A där Milan har ett försprång mot den lokala rivalen Inter. Därefter har vi också en kamp om Europa platserna med klubbar som Napoli, Juventus och Roma.

Och i Premier League fortsätter sedan Liverpools och Manchester Citys kamp om ligatiteln. City ligger just nu endast en pinne före och varje match är därmed som en final för de båda. Arsenal och Tottenham kommer också att fortsätta sin kamp om CL-platsen, med ett United som är avsågat om de två förstnämnda in kollapsar helt på slutet. Samtidigt kämpar Everton för att hålla sig kvar och har ett tufft möte hemma mot Chelsea.

Helgen bjuder givetvis också på en knippe matcher i Allsvenskan och toppas av två riktigt intressanta matcher under måndagen därpå.

Se ett urval av intressanta matcher för veckan ovan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 april, 2022