Fotbolls-EM: Frankrike – Albanien

  • 500 kr i gratisspel
  • Omsättningskrav: 1x, minst odds 1.80
  • Läs mer om Leo Vegas
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Experter på betting i mobilen.
  • Stort utbud av streamade matcher.
18+ år – Spela ansvarsfullt, Stödlinjen, Spelpaus, Läs fullständiga regler och villkor här. Erbjudandet gäller nya spelare från 17 januari 2024 och framåt. Min. insättning 100 kr. Inget omsättningskrav.

Kan Albanien skrälla mot Frankrike igen? Det är en stora frågan. Albanien vann träningsmatchen för ett år sedan mot Frankrike och frågan är om de kan göra det igen. Nej säger spelbolagen som håller Frankrike som solklar favorit i kvällens match i Fotbolls-EM om vi kikar på deras odds.

Matchstart: 21:00
TV: SVT1
Livestream: C More Play

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,26 – 6,00 ? 15,50
Att vinna (1-2): 1,04 – 13,00
Över/under 2,5 mål: 1,81 – 2,05
Att båda lagen gör mål ja/nej:  2,48 – 1,52

Odds från LeoVegas >

Frankrike är given favorit i kvällens möte mot Albanien efter att ha tagit tre poäng mot Rumänien i premiären i grupp A, efter mycket om och men. Frankrike imponerade inte mot Rumänien och får tacka Dimitri Payet att man fick med sig alla de tre poängen från det mötet. Nu är det bara för Frankrike att samla sig och komma igen och vi kan räkna med en del förändringar i startelvan och spelare som Paul Pogba och Antoine Greizmann lär ligga risigt till.

Albanien föll i det tuffa mötet mot Schweiz

Albanien förlorade sin premiär mot Schweiz även om man hade många möjligheter att få med sig minst ett poäng, så helt uträknade var man inte i den matchen. Dock drog man på sig många gula kort och framförallt ett rött kort på en av lagets främsta spelare Lorik Cana.

Ett ointresserad Frankrike föll mot Albanien i fjol

Dimitri Payet som blev matchvinnare mot Rumänien fick utstå hård kritik i fjol när Frankrike förlorade träningsmatchen mot Albanien med 0-1. Många av Frankrikes spelare tog inte matchen på allvar vilket bland annat Payet fick utstå hård kritik för, och blev lite av en syndabock utanför planen. Nu kan dock Payet och co få in revansch och även om tre poäng inte är ett måste, är det ändå av vikt för att att Frankrike ska upprätta sin heder efter den förlusten.

Frankrike storfavoriter att upprätta sin heder

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är de säkra på att Frankrike är tillräckligt motiverade för att ta tre poäng i kväll. Och bland annat så ger spelbolaget LeoVegas låga 1,26 gånger pengarna på Frankrike som vinnare medan ett spel på Albanien ger hela 15,50 gånger pengarna. Skulle dock Albanien få till ett oavgjort resultat mot hemmanationen ger det 6,00 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 juni, 2016