Fotbolls-EM: Kroatien – Portugal

Kvällens sena åttondelsfinal mellan Kroatien och Portugal har potential att bli en riktig rysare mellan två lag som väntas kunna gå långt i EM.

Matchstart: 21:00
TV: TV4, C More Fotboll
Livestream: C More Play

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):2,80 – 3,05 – 2,95
Att vinna (1-2):1,85 – 2,00
Över/under 2,5 mål:2,67 – 1,49
Att båda lagen gör mål ja/nej: 2,16 – 1,70
Ronaldo nätar:2,38

Odds från LeoVegas

Kroatien vann sin grupp före Spanien

Kroatien imponerade stort när man vann över Spanien i den sista omgången av gruppspelet och på så vis också tog hem vinsten i grupp D. Kroatien har varit en av de stora överraskningarna i detta mästerskap och från att vara en rejäl outsider så pratas det nu om minst en semifinalplats.

Portugal blev trea i grupp F

Oväntat nog så får man ändå möta Portugal, som aspirerar på medaljerna i detta mästerskap, då Portugal hade en tuff resa i grupp F och blev trea efter tre kryssade matcher. Dock var grupp F ingen svår grupp egentligen för Portugal, som egentligen var stora favoriter på förhand. Men Portugal kom aldrig riktigt upp i nivå och det finns mycket mer att hämta från Ronaldo och co.

Enkel resa fram till semifinalen

Portugal och Kroatien är på rätt sida av slutspelsträdet och möter Polen i kvartsfinal och antingen Belgien, Wales, Nordirland eller Ungern i en semifinal. Så båda lagen har goda förutsättningar att ta minst en semifinalplats vid seger i kväll.

Kroatien är knapp oddsfavorit

Kikar vi på oddsen inför detta möte är de otroligt jämna från spelbolagen och kikar vi på oddsen från LeoVegas så ger ett bet på Kroatien som vinnare 2,80 och Portugal knappa 2,95 gånger pengarna. Så vi kan se fram emot en riktig rysare i kväll.