Fotbolls-EM: Ladda upp med heta fotbollslots

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Heta slots inför Fotbolls-EM

Årets stora fotbollsfest närmar sig och Fotbolls-EM är nu bara några dagar bort. I väntan på det stora mästerskapet kan du spana in tre roliga och spännande slots på temat fotboll att komma i stämning med.

3 slots med fotbollstema att spana in

Hugo Goal

Kommer du ihåg det charmiga lilla trollet Hugo från TV? Nu har han tagit på målvaktshandskarna och står redo att kämpa för storvinsterna i sloten Hugo Goal. I spelet finns flera spännande bonusar. Den mest spännande av dem alla är straffläggningen där Hugo ska försöka rädda straffar. Ju fler han lyckas rädda, desto större blir vinsten till dig.

Till Unibet

Go Glenn

Hos unibet hittar du en slot med självaste Glenn Hysén i huvudrollen. Sloten heter Go Glenn och fotbollsprofilen som har två guldbollar, en internationell landslagskarriär och 69 landskamper i bagaget är nyckelpersonen i spelet. Symbolen med Glenn fungerar som joker som ersätter alla andra symboler. Varje gång denna landar på en vinstlinje på hjulen så får du minst ett omsnurr där wildsymbolen stannar kvar på sin position. Har du tur kan symbolen med Glenn även utlösa free spins.

Till Unibet

Football Favourites

I sloten Football Favourites kan du välja vilket lag som fotbollsspelarna bland symbolerna ska tillhöra. Det finns åtta lag att välja mellan, bland annat Liverpool, Barcelona och Madrid. I spelet kan du vinna sen vinna Match Day Bonus där ditt lag får spela en virtuell match mot ett annat lag. Ju bättre det går för ditt lag, desto bättre blir din vinst.

Till Betsson

Så spelar du på slots

Slots, eller spelautomater som de kallas på svenska, är enkla att spela och det är helt och hållet slumpen som avgör om du vinner eller inte. Allt du behöver göra är att ställa in vilken insats du vill spela med och trycka igång spelet. Sen är det bara att vänta och se om det blir vinst eller förlust.

Testspela gratis

Samtliga slots vi tipsat om går att provspela gratis med låtsaspengar om du inte vill satsa på riktigt. Spelen finns i en demoversion som du kan prova kostnadsfritt utan att logga in. Sök upp det spel du är intresserad av i casinot och välj ”spela på skoj” eller ”övningsspela” för att prova på spelet. När du spelar med låtsaspengar kan du inte vinna riktiga pengar.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 juni, 2021