Fotbolls-EM: Oddsen att vinna skytteligan

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Bethard
  • Nylanserad hemsida
  • Snabba uttag
  • Grymma odds
Vem vinner skytteligan i fotbolls-EM 2024?

Mycket handlar om vem som vinner EM, men du vet väl att det finns många andra sätt att betta på EM. Ett tips är att spela på vem som vinner skytteligan och redan nu finns riktigt intressanta odds tillgängliga hos Bethard.

Att spela på målskyttar i matcher och till och med vilken spelare som gör flest mål i hela EM-turneringen är underhållande. Och det gör dessutom varje match intressant oavsett vilket lag ditt hjärta slår lite hårdare för.

Häng med för att ta reda på mer om möjliga kandidater att vinna skytteligan i sommarens efterlängtade fotbolls-EM!

Spela på bästa målskytt i EM 2024

Det vanligaste spelet inför fotbolls-EM är såklart vem som vinner turneringen, men att betta på skytteligan är också ett tips. Eftersom vi redan nu har en relativt bra pejling på EM-spelare och deras prestation i respektive ligor finns klara favoriter.

En viktig sak att ha i åtanke när du bettar på målskytt i EM är att alla spelare inte har exakt samma roll i ett landslag som i det ordinarie klubblaget. Flera faktorer spelar in såsom lagkamrater och spelupplägg. Därför bör du alltid reflektera kring ditt spel och se huruvida spelarens prestation i ligaspelet går att applicera rakt av även på landslagsspelet.

Hos Bethard erbjuds ett generöst utbud av odds på EM och här har du redan nu chansen att spela på vilken spelare som vinner skytteligan. Du behöver inte vänta tills att EM-festen är igång utan kan enkelt lägga ditt bet redan idag.

Odds på vem som vinner skytteligan i EM 2024

Player Value
Kylian Mbappe 6.00
Harry Kane 6.50
Cristiano Ronaldo 13.00
Jude Bellingham 15.00
Oliver Giroud 20.00
Romelu Lukaku 20.00
Antoine Griezmann 25.00
Jamal Musiala 25.00
Bukayo Saka 30.00
Alvaro Morata 35.00
Goncalo Ramos 35.00
Kai Havertz 35.00
Phil Foden 35.00
R. Hojlund 35.00
Vem vinner skytteligan i fotbolls-EM? Se toppfavoriterna ovan med odds från Bethard.

Mina favoriter att vinna skytteligan i EM 2024

Kikar du på oddsen är det framför allt fyra spelare som är favoriter att vinna fotbolls-EM:s skytteliga. Och sett till namnen är sannolikheten stor att det också blir någon av dessa som gör flest mål under turneringens gång.

Jag är enig med namnen som förekommer på Bethards lista över odds på EM:s skytteliga, men skulle nog rangordna spelarna lite annorlunda. I skrivande stund är följande spelare favoriter att bli bästa målskytt i EM 2024:

Gå till Bethard

Mbappé har gjort 36,9 % av PSG:s mål 2024

När det gäller Mbappé som favorit har jag inte mycket att invända mot. Han har nätat 24 gånger i den franska ligan den här säsongen, vilket är nästan 37 % av PSG:s samtliga gjorda mål. I det franska landslaget har Mbappé en självklar roll som målgörare och vi kan med stor sannolikhet förvänta oss att han blir en frekvent målskytt i EM-turneringen. Och Frankrike är dessutom en favorit att vinna guld så det finns en stor chans att den franske målkungen får göra mål i både gruppspel och slutspel.

32 mål för Kane i Bundesliga

I ärlighetens namn är nog ändå Harry Kanes bedrift aningen bättre än Mbappé i den franska proffsligan. Engelsmannen har gjort hela 40 mål för Bayern i år, vilket är 8 fler mål än den andra bästa målgöraren i Bundesliga. Sett till lagets totala antal mål för säsongen har Kane stått för 40 % av dessa. Han är också en given målskytt i det engelska landslaget, som är guldfavorit inför sommarens mästerskap. Jag törs nog gissa att Kane faktiskt gör fler mål än Mbappé i EM.

Ronaldo utsedd till världens bästa målskytt 2023

I Saudi Pro League har 39-åringen gjort 29 mål och leder skytteligan. Kikar vi tillbaka till fjolåret var det en imponerande statistik där Ronaldo totalt gjorde 54 mål, varav 10 för Portugals landslag. Av den anledningen kan vi inte annat än konstatera att portugisen hör hemma på listan över favoriter att vinna EM:s skytteligan 2024. Men då gäller det för Portugal att prestera på topp för att Ronaldo ska få de målchanser som krävs för att bli bästa målskytt.

Bellinghams succé i Real Madrid

Engelsmannen har just nu förstaplats i den spanska skytteligan, i La Liga, med totalt 16 mål för säsongen. Han har däremot varit skadad en del under 2024 och har inte gjort mål sedan februari. Men i rollen som offensiv mittfältare strax bakom Harry Kane i det engelska landslaget kan målen bli många för Bellingham.

Jag hade eventuellt även nämnt Bukayo Saka som potentiell målskytt för England i EM, men mycket beror på hur Southgate väljer att spela. Harry Kane är självklar i anfallet och kanske finns det inte riktigt plats för Saka i startelvan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 april, 2024