Fotbolls-EM: Oddsen inför finalen

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Bethard
  • Nylanserad hemsida
  • Snabba uttag
  • Grymma odds
bethard odds och utbud

Nu är det dags för Fotbolls-EM att avgöras. Efter 50 spelade matcher så kommer Italien och England att mötas i finalen på Wembley Stadium nu på söndag. Och enligt oddsen är det en ovisst final med England som knapp favorit.

Att England skulle ta sig till denna EM-final var mer eller mindre skrivet i stjärnorna, speciellt efter utgången av gruppspelet. Semifinalen mot Danmark blev det dock en tight historia som till slut fick avgöras på övertid, dock efter en tveksam straff till England. Och burna av hemmafansen på Wembley Stadium så är England nu framme i sina första EM-final.

En final där de ställs mot ett Italien som verkligen har imponerat i detta mästerskap. Dock blev det en tuff semifinal mot Spanien, som inte var given någonstans, och straffar fick till slut skilja lagen åt.

England knapp oddsfavorit i finalen

Kikar vi på oddsen inför denna intressen final så är inte England någon stor favorit trotts att hemmaplan väntar återigen på Webmbley Stadium med ett stort publikövertag, då få Italienare släpps in i landet för att se finalen på plats.

Oddsen från Bethard ger just nu 2.55 på en engelsk seger. Och både 3.15 på att Italien vinner inom 90 minuter eller på ett oavgjort resultat.

Skulle matchen gå till förlängning eller straffar då ger ett bet på England 1.83 och 1.95 på Italien.

Här ser du fler odds på finalen >

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 8 juli, 2021