Fotbolls-EM: Oddsen på åttondelsfinalerna

Oddsen på damernas fotboll i Sommar-OS 2021

Efter ett rafflande slutspel är det nu dags för slutspelet och åttondelsfinaler i Fotbolls-EM. Och vi ger dig de senaste oddsen på favoriterna att avancera.

Den första bataljer i åttondelsfinalerna är Wales mot Danmark. Wales har gjort ett riktigt bra EM så här långt men kvalitetsmässigt är Danmark snäppet bättre, och det återspeglar oddsen hos Unibet. Danmark spelas till just nu till oddset 1.40 och Wales till 2.85 gånger pengarna.

Sverige är sist ut av alla åttondelsfinaler när man ställs emot Ukraina. Ukraina imponerade inledningsvis i EM för att göra en platt match i den sista omgången. Sveriges har å andra sidan inte imponerat speciellt mycket men mötet mot Polen i den sista omgången var ett steg i rätt riktning. Kikar vi på oddsen hos Unibet så är Svarige klar favorit till 1.60 mot ett spel på Ukraina som ger 2.30 gånger pengarna.

Vi har också två stormöten redan i åttondelsfinalerna med Belgien mot mästarna Portugal och Sveriges eventuella motståndare i en kvartsfinal England mot Tyskland.

Belgien är just nu rankade som nummer 1 i världen av FIFA och på goda grunder. De har ett riktigt starkt lag och är favoriter mot Portugal till oddset 1.68 att gå vidare till en kvartsfinal. Ett spel på Portugal ger 2.15 gånger pengarna.

I mötet mellan England och Tyskland anser Unibet att det är nästan jämnt skägg. Ingen av de två har imponerat så här långt och med två stjärnspäckade trupper så finns det mer att begära. Med tanke på osäkerheten kring de två så känns det på förhand 50/50. Men oddsen från spelbolaget ger ändå England favoritskapet till oddset 1.80. Ett bet på Tyskland ger 2.00 gånger pengarna.

Se alla oddsen på åttondelsfinalerna nedan.

Att gå vidare

Wales – Danmark 2.85 – 1.40

Italien – Österrike 1.20 – 4.50

Holland – Tjeckien 1.33 – 3.20

Belgien – Portugal 1.68 – 2.15

Kroatien – Spanien 3.80 – 1.27

Frankrike – Schweiz 1.20 – 4.50

England – Tyskland 1.80 – 2.00

Sverige – Ukraina 1.60 – 2.30

Se spelschemat här >

Frankrike fortsatt guldfavorit

Kikar vi på vinnaroddsen från Unibet så är Frankrike fortsatt guldfavorit, till ett något lägre odds än tidigare.