bet365

Fotbolls-EM: oddsen på kvartsfinalerna

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Bethard
  • Nylanserad hemsida
  • Snabba uttag
  • Grymma odds
Kvartsfinaler i fotbolls-EM 2024 - odds, matcher, spelschema

Sommarens stora fotbollsfest pågår för fullt och vi är nu framme vid de avgörande kvartsfinalerna i fotbolls-EM. Från att ha varit 24 lag med i mästerskapet är det nu endast 8 nationer som är kvar. För våra sydliga grannar Danmark tog det slut i åttondelsfinalen och samma öde gick Österrike, Belgien, Rumänien, Italien, Slovakien, Slovenien och Georgien till mötes.

Inför kvartsfinalerna är EM-favoriterna fortfarande med i gemet, då syftar vi främst på England, Frankrike, Spanien och Tyskland. Men samtidigt bör det nämnas att favoriter som England knappast imponerat under gruppspelet och det återstår att se vilka lag som håller uppe favoritskapet på bästa sätt.

Oddsen på kvartsfinalerna hittar du redan nu hos spelbolagen och likaså om du redan nu vill spela på vem som vinner EM.

Spelschema & matcherna för kvartsfinalerna

EM-oddsen på kvartsfinalerna

Hos Bethard spelas just nu England och Spanien till lägst vinnarodds på vem som vinner fotbolls-EM 2024. Den engelska truppen har stadigt behållit sitt favoritskap från tiden innan mästerskapet drog igång medan Spaniens vinnarodds sjunkit. Spanjorerna är enligt många experter det lag som faktiskt spelat bäst fotboll under gruppspelet och i åttondelsfinalen.

Nu är det först och främst kvartsfinalen vi fokuserar på och matchen mellan Spanien och Tyskland verkar bli en jämn fight om vi ska tro oddsen. Spaniens odds i kvartsfinalen är bara snäppet lägre än tyskarnas vinnarodds inför matchen. Lite större marginal är det i kvarten mellan Portugal och Frankrike samt England och Schweiz. De förstnämnda lagen är favoriter i respektive kvartsfinal. Den sista kvartsfinalen, mellan Nederländerna och Turkiet verkar spelbolagen mer säkra inför – här är det de orangea som är klara favoriter mot den turkiska skrälltruppen.

EM-kvartsfinaler – aktuella odds hämtade från Bethard

Spanien vs Tyskland 2.68 3.20 2.82
Portugal vs Frankrike 3.40 3.05 2.40
England vs Schweiz 2.25 2.98 3.80
Nederländerna vs Turkiet 1.60 4.15 5.65

Gå till Bethard

Intressanta oddsmarknader på kvartsfinalerna

Utöver att spela på vinnare i de fyra olika matcherna finns även många andra marknader att kika närmare på. Precis som vanligt när du bettar på fotboll kan du spela på målodds inför kvartsfinalerna eller varför inte fasta situationer. Det sistnämnda är ett tips inför Nederländerna mot Turkiet, en match som inte bjuder på något spännande 1X2-spel, men det är två anfallspigga lag som mycket väl kan få många hörnor.

Även målgörare kan vara intressanta odds att kika närmare på inför kvartsfinalerna i fotbolls-EM. Kan Mbappé hitta nätet med masken på? Har Ronaldo torkat tårarna och redo att göra drömmål eller kan Gakpo upprepa sitt målskytte? Ta en titt på oddsen på målgörare i de olika matcherna!

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 juli, 2024