Fotbolls-EM: Oddsen på semifinalerna

Oddsen på damernas fotboll i Sommar-OS 2021

I Fotbolls-EM så är det nu dags för semifinaler. Och ska vi tro oddsen är det England och Italien som möts i en final där England är favoriten att äntligen ta hem en stor titel.

Fotbolls-EM är snart över och tre matcher återstår. Två av dem spelas under tisdagen och onsdagen när Italien och Spanien gör upp i den första semifinalen och England och Danmark i den andra.

I mötet mellan Italien och Spanien är Italien knapp favorit att avancera till finalen till oddset 1.75, mot ett spel på Spanien som ger oddset 2.10, hos Unibet. En semifinal som på förhand känns lite mer 50/50 då båda lagen har imponerat spelmässigt. Spanien har dock två tunga matcher i benen samt att de fortfarande letar efter en målgörare som kan sätta alla chanser de skapar.

I den andra semifinalen är England klar favorit mot Danmark. Hos Unibet ger ett bet på England låga 1.35 och hela 3.20 på Danmark. Att England ska vara favorit är väl inget att orda om men frågan är om de verkligen ska vara så stora oddsfavoriter som Unibet anser. Danmark har ändå ett bra lag och England har haft svårt att ta det där sista klivet till en final i ett stort mästerskap.

Oddsen att gå vidare

Kikar vi på oddsen så blir det en final mellan Italien och England eller Spanien mot England.

Italien: 1.75
Spanien: 2.10

England: 1.35
Danmark: 3.20

Odds från Unibet, den 4 juli kl 16:30

Till Unibet

Så spelas semifinalerna

6/7 21:00 Italien – Spanien

7/7 21:00 England – Danmark

England fortsatt vinnarfavorit

Kikar vi på vinnaroddsen hos Unibet så är England fortsatt favorit. Just nu spelas England till oddset 2.40, Italien till 3.10 och Spanien till 3.65 gånger pengarna. Danmark spelas just nu till hela 10.50.

Se oddsen nedan från Unibet. Oddsen uppdateras kontinueligt och kan därmed skilja från texten ovan.