Fotbolls-EM: Tyskland – Polen

Tyskland och Polen möts i kväll i Fotbolls-EM en match mellan de två rivalerna som i nuläget har tre poäng vardera i grupp C. Kikar vi på oddsen är Tyskland stor favorit men Polen vann mot Tyskland i kvalet, kan det gör det igen?

Matchstart: 21:00
TV: SVT1
Livestream: C More Play, SVTplay

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):1,61 ? 4,20 – 6,25
Att vinna (1-2):1,20 – 4,50
Över/under 2,5 mål:1,80 – 1,90
Att båda lagen gör mål ja/nej: 1,85 – 1,90

Ladbrokes har även boostat några andra intressanta spel och ger dig ett ännu bättre odds än tidigare.

Boostade spelOdds
4 eller fler mål i matchen3,20 (tidigare 2.87)
Tyskland vinner båda halvlekarna4.00 (tidigare 3,50)
Gotze gör mål och Tyskland vinner3.60 (tidigare 3,25)
Lewandowski eller Muller gör första målet3.00 (tidigare 2.62)
Straff delas ut4.33 (tidigare 3.75)

Odds från Ladbrokes >

Tyskland vann sin premiärmatch i Fotbolls-EM mot Ukraina, efter mycket om och men, med 2-0. Tyskland var det bättre laget men Ukraina hade en del farliga avslut och var inte långt ifrån att kvittera till 1-1, men ett sent mål för Tyskland blev istället 2-0.

Polen hade det tufft mot Nordirland till en början men tog ledningen med 1-0 precis efter halvtidsvilan. Polen var det klart bättre laget och tog de tre poängen som alla förväntade sig. Nu kan man gå in i kvällens möte mot Tyskland med positiva tongångar och en skön känsla.

Nätar skyttekungen Lewandowski mot Tyskland?

Det som Polen väntar på är mål från lagets stora stjärna Robert Lewandowski, som var EM-kvalet stora målkung med sina 13 mål. Det blev inget mål mot Nordirland men kanske det blir mål i kväll? Skulle Lewandowski gör mål mot Tyskland så ger det 3,00 gånger pengarna.

En seger vardera i EM-kvalet

Polen och Tyskland var i samma grupp även i kvalet till detta EM och då blev det jämn skägg med en seger vardera. En seger som betydde mycket för Polen då det var den första segern mot Tyskland någonsin. Nu väntar man på att besegra Tyskland även i ett mästerskap.

Tyskland stor favorit i kvällens möte

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så tror de inte på att Polen ska kunna ta en ny historisk seger mot Tyskland utan håller tyskarna som solklar favorit. Ett spel på Tyskland som segrare hos Ladbrokes ger låga 1,61 gånger pengarna medan ett spel på Polen ger hela 6,25 gånger pengarna.