Fotbolls-EM: Ungern – Belgien

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Bethard
  • Nylanserad hemsida
  • Snabba uttag
  • Grymma odds

Åttondelsfinalen i Fotbolls-EM mellan Ungern och Belgien har en klar favorit i Belgien som är ett klart bättre lag på pappret. Men Ungern har överraskat så här långt kan man fortsätta på den inslagna vägen tro?

Matchstart: 21:00
TV: SVT1
Livestream: C More Play

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 6,45 – 3,45 – 1,74
Att vinna (1-2): 4,00 – 1,25
Över/under 2,5 mål: 2,40 – 1,52
Att båda lagen gör mål ja/nej:  2,25 – 1,66

Odds från bethard >

Ungern överraskande stort när man gick och vann grupp F i Fotbolls-EM. En grupp där man först besegrade Österrike för att sedan kryssa mot både Island och Portugal.

Belgien var favorit på förhand i grupp E men förlorade den inledande matchen mot Italien. Men två segrar mot Irland och Sverige räckte inte för att Belgien skulle vinna gruppen.

Belgien har en trupp som överglänser Ungerns på alla sätt och vis. Även om Belgien inte har övertygat fullt ut så här långt så borde detta Ungern inte vara något större hot, så länge Belgien inte börjar slarva i defensiven.

Kikar vi på oddsen inför denna åttondelsfinal så är de klart på Belgiens sida. Men ett spel på en seger till Belgien ger ändå 1,74 gånger pengarna medan ett spel på Ungern ger 6,45 hos spelbolaget bethard.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 juni, 2016