Fotbolls-VM: Argentina – Bosnien

I natt gör Bosnien VM-debut då man möter Argentina i grupp F. Argentina är ett av turneringens bästa lag och det kommer att bli en tuff uppgift för Bosnien.

Matchstart: 00:00
TV: Tv4
Odds (1-X-2): 1,34 – 5,30 – 9,50 (Unibet)

Bosnien gör sin VM-debut mot ett av turneringens absolut bästa lag i Fotbolls-VM i Brasilien. Argentina har en stark offensiv med spelare som; Messi, Higuain, Lavezzi, Di Maria med flera och det kommer att bli tufft för Bosnien att försvara sig mot ett Argentina som har siktet på ett VM-guld och är klar favorit i grupp F.

Bosnien är även de bra framåt och i det europeiska kvalet så toppande man sin grupp med en imponerande målskillnad med totalt 30 gjorda mål och endast 6 insläppta. På topp har Bosnien en intressant anfallsduo bestående av Manchester City-spelaren Dzenko samt Stuttgarts Vedad Ibisevic.

Argentina storfavorit

Argentina är given favorit i denna match och tittar man på oddsen från Unibet ger ett spel låga 1,34 gånger pengarna på Argentina som vinnare samt hela 9,50 om Bosnien skulle vinna i sin VM-debut.

Det väntas bli en målrik tillställning och ett bet på fler än 2,5 mål ger oddset 1,53 och mer än 3,5 mål 2,40 gånger pengarna. Det har varit en målrik turnering så här långt och denna match har alla förutsättningar att fortsätta på den linjen.