Fotbolls-VM: Belgien – Algeriet

Belgien gör i kväll åter entré i Fotbolls-VM och med ett otroligt spännande lag. För motståndet står Algeriet som gick mållösa ur VM i Sydafrika och ska nu ta revansch. Oddsen talar givetvis för en seger till Belgien och vi tror att Belgien nätar minst två gånger i kväll.

Matchstart: 18:00
TV: SVT1/SVT2
Odds (1-X-2): 1,34 – 5,20 – 10,00 (Unibet)

Efter tolv års uppehåll gör Belgien återigen entré i ett VM och är ett outsider i detta mästerskap. I kvällens premiär möter man Algeriet som inte har gjort mål på de senaste tolv VM-matcherna och går man mållösa ur även detta möte så slår man VM-rekord.

Belgien har ett ungt och spännande lag och tog sig igenom VM-kvalet utan en enda förlust. Laget består av spelare från de stora klubbarna i Europa som; Manchester City, Manchester United, Chelsea, Arsenal, Bayern München, Tottenham, Napoli med flera.

Algeriet har visserligen ett mycket bättre lag än i VM 2010 men om man jämför med Belgiens trupp så kommer de få svårt att sätta emot.

Låga odds för en seger till Belgien

Oddsen talar också givetvis till Belgiens fördel och spelbolaget Unibet ger låga 1,34 gånger pengarna för en seger. Torr du dock på att Algeriet kan överaska och att Belgien inte kan hålla nerverna i styr så ger ett spel på Algeriet som vinnare hela 10,00 gånger pengarna.

Speltips: Belgien gör två mål eller fler

Vi tror dock att detta kan bli en målrik match och att Belgien gör många mål. Därmed tycker vi attt oddset 2,38 på att Blegien gör två mål eller fler är mycket intressant och spelbart.