Fotbolls-VM: Belgien – Ryssland

Dagens första möte i Fotbolls-VM mellan Belgien och Ryssland i Grupp H väntas bli mycket jämn om vi ska tro spelbolagen. Båda lagen inledde svagt i premiären och nu är det viktiga poäng som står på spel.

Matchstart: 18:00
TV: SVT1/SVT2
Odds (1-X-2): 2,15 – 3,10 – 3,75 (William Hill)

Förutsättningarna

Belgien inledde Brasilien-VM mot Algeriet och låg under med 1-0 i stora delar av matchen. Det var inte fören på slutet av matchen som Belgien kom igång och nätade två gånger om, vilket räckte till en 2-1 seger. Dock krävs mer i forsättningen om man ska gå långt i denna turnering.

Ryssland övertygade inte heller i sitt möte mot Sydkorea. Trots en stark defensiv så var det en målvaktstabbe som såg till att man släppte in ett mål. Ryssland hade många chanser att näta i matchen men kvitteringen kom i alla fall och det blev 1-1 till slut. Ett resultat som man givetvis inte är nöjda med.

Viktiga poäng för Ryssland

Det är viktiga poäng på spel speciellt för Ryssland. Förlorar ryssarna är man tvingade att vinna mot Algeriet i den sista matchen i gruppspelet. Vinner Belgien matchen så har man säkrat avancemang, vilket vore en stor lättnad.

Belgien knapp favorit

Belgien är knapp favorit i mötet mot Ryssland och bland annat ger William Hill 2,15 gånger pengarna för en seger. Om Ryssland skulle vinna ger detta 3,75 gånger pengarna samt ett oavgjort resultat 3,10 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 juni, 2014