Fotbolls-VM: Brasilien större favoriter efter första omgången i Qatar

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Fotboll

I Fotbolls-VM i Qatar har den första omgången nu spelats av gruppspelet och det har lett till att Brasilien är nu större favorit att vinna mästerskapet hos Unibet samtidigt som bland annat Argentina har halkat ned i vinnarlistan. Dessutom har Unibet en ny toppkandidat att vinna skytteligan.

Den första omgången av gruppspelet är nu avklarad i Qatar-VM. En omgång som bjöd på några oväntade resultat. Framförallt två rejäla skrällar när Argentina förlorade mot Saudiarabien och Tyskland som gjorde detsamma mot Japan. Kroatien

Lag som däremot har stärkt sina aktier inför fortsättningen är Spanien som krossade Costa Rica med 7-0, England vann med 6-2 mot Iran, Frankrike vann med 4-1 mot Australien och Brasilien som tog en komfortabel seger mot Serbien med 2-0, som dock var något i underkant.

I övrigt har det varit ett mästerskap med få mål. Hela fyra matcher har slutat mållöst så här långt, bland annat Danmarks möte mot Tunisien och Kroatien som inte fick hål på Marocko. Värt att notera är att Belgien var klar favorit mot Kanada men vann med nöd och näppe med 1-0 och får vara glada att de ens fick med sig något poäng från det mötet.

Spelschema för omgång 2 i VM 2022

I nästa omgång har vi följande matcher att se fram emot:

Brasilien nu större favorit att vinna VM

Vinnaroddsen har skiftat något efter den först omgångens resultat. Brasilien är fortsatt i toppen men spelas nu till 3.70 gånger pengarna hos spelbolaget Unibet, vilket är en viktad vinstchans på över 25 procent.

Argentina var tidigare en toppfavorit men har nu halkat ned efter den historiska förlusten mot Saudiarabien. Halkat ned har även både Tyskland och Danmark gjort medan Portugal och Spanien har klättrat i vinnarlistan.

I vinnarlistan är det nu Frankrike, Spanien och England som delar på favoritskapet efter Brasilien och alla tre spelas till 8.00 gånger pengarna. Med en vinstchans på lite över 11 procent. Och därefter hittar vi Argentina till oddset 10.50 samt Portugal och Nederländerna till 14.00.

Se de aktuella vinnaroddsen nedan.

Vinnarodds på VM 2022

Vinnarodds Fotbolls-VM 2022

Spel Vinstchans Odds
Spelstopp: 22-12-18 04:00
Argentina
50.53% 1.88 Spela
Frankrike
49.47% 1.92 Spela

Richarlison ny skytteligafavorit

Harry Kane gick mållös ur England premiärmatch mot Iran och är inte längre Unibets favorit att vinna skytteligan. Richarlison istället är det något otippat Brasiliens Richarlison som toppar vinnarlistan efter sina två mål i gårdagens match och nu spelas till oddset 6.50, från tidigare 24.00 gånger pengarna.

Kylian Mbappé är fortsatt med i toppen till oddset 9.00 fölt av landsmannen Olivier Giroud till 12.00 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 november, 2022