Fotbolls-VM: England – Italien

Vid midnatt kommer dagens och kvällens absolut intressantaste match att spelas mellan England och Italien i Fotbolls-VM. En match som kommer att spelas i Manaus, mitt i Amazonas, och det kommer att bli en mycket tuff match för de två lagen.

Matchstart: 00:00
TV: TV4
Odds (1-X-2): 2,75 – 2,87 – 2,87 (William Hill)

Nattens match mellan England och Italien är av att yttersta vikt för båda lagen, som kommer att få en tuff väg genom grupp D där de gör upp tillsammans med Uruguay och Costa Rica.

Matchen mellan England och Italien kommer att spelas långt in i Amazonas djungel i delstatshuvudstaden Manaus. I Manaus råder ett speciellt klimat med hög luftfuktighet och otrolig värme, något som kommer givetvis påverka hur lagen kommer att genomföra denna match. Med tanke på värmen så är ett lågt matchtempo att vänta och det kommer bli omöjligt för lagen att hålla ett högt tempo matchen igenom.

Jämna odds men England är knapp favorit

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är de otroligt jämna, men England är en knapp favorit. Spelbolaget William Hill ger oddset 2,75 för en seger till England och 2,87 om Italien skulle vinna matchen.