Fotbolls-VM: Holland – Chile

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kvällens omgång i Fotbolls-VM ska det avgöras om det blir Holland eller Chile som tar hand om första platsen i grupp B och vilket utav lagen som antagligen kommer att slippa hemmanationen Brasilien i en åttondelsfinal. En oerhört viktig match med andra ord och oddsen är jämna men spelbolagen håller Holland som knapp favorit.

Matchstart: 18:00
TV: TV4
Odds (1-X-2): 2,65 – 3,45 – 2,70 (Unibet)

Från grupp B kommer gruppettan att möta grupptvåan i grupp A och vise versa i åttondelsfinalen. I grupp A kommer Brasilien att möta ett krisande och underpresterande Kamerun, som redan är ute ur turneringen, i den sista omgången under måndagen. Seger mot Kamerun och Brasilien har med stor sannolikhet greppat första platsen.

Båda vill undvika Brasilien i åttondelsfinalen

Inför matchen mellan Holland och Chile så är det just topplaceringarna i grupp B det handlar om. Båda lagen vill givetvis undvika hemmanationen Brasilien så långt det bara går. Både Holland och Chile har presterat bra så här långt i turneringen, dock är det givetvis Hollands 5-1 seger mot Spanien som sticker ut.

Holland vidare vid ett oavgjort resultat

Båda lagen har sex poäng men Holland har mycket bättre målskillnad. Det innebär att Holland blir gruppetta både vid seger och vid ett oavgjort resultat.

Skador och avstängning i Holland

Det som ligger Holland i fatet är att man har småskador på en del spelare som Daley Blind, Nigel De Jong och Arjen Robben dessutom kommer man att sakna Robin van Persie om är avstängd. Så det sätter ett litet frågetecken kring Hollands trupp.

Jämna odds

Kollar vi på oddsen från Unibet är det Holland som är knapp knapp favorit till oddset 2,65 medan ett spel på Chile ger 2,70 gånger pengarna.

Se nedan för fler odds från spelbolagen.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 juni, 2014