Fotbolls-VM: Lagen som möts i finalen

Fotbolls-VM  i Brasilien drar ihop sig och i kväll så spelas den första semifinalen mellan Tyskland och Brasilien. I den andra semifinalen så är det Holland och Argentina som möts och kollar vi på oddsen från William Hill så talar de för att det blir Argentina och Tyskland som möts i den slutliga finalen.

Det är två otroligt spännande semifinalen som vi har framför oss i Fotbolls-VM. Hemmanationen Brasilien kommer att möta Tyskland under tisdagen och Holland möter Argentina under onsdagen.

Jämna odds inför kvällens första semifinal mellan Brasilien och Tyskland

I kvällens möte mellan Brasilien och Tyskland är oddsen otroligt jämna hos William Hill som ger oddset 1,91 oavsett vem som vinner. Dock har Brasilien drabbats av det, nästan, värsta tänk bara scenariot att storstjärnan Neymar kommer att missa resten av VM på grund av en ryggskada. Dessutom kommer Brasilien även vara utan mittbacksklippan Thiago Silva som är avstängd.

Argentina är klar favorit mot Holland

I den andra mötet under tisdagen, mellan Holland och Argentina, så håller William Hill Argentina som klar favorit att avancera till final till oddset 1,61 gånger pengarna och ett spel på Holland ger 2,25 gånger pengarna. Dock har inte Argentina direkt imponerat så här långt och är en motståndare som passar Holland bra. Det som dock talar till Argentinas fördel är hemmaplan i Sydamerika vilket har varit en stor fördel i detta mästerskap men även i tidigare mästerskap.

Tyskland och Argentina möts i finalen

Trots att oddsen är jämna inför kvällens första semifinal så ger ändå William Hill lägst odds för att det blir Tyskland och Argentina som möts i finalen. Om det blir Argentina och Tyskland som möts i finalen ger det oddset 3,00 jämfört med om det blir Brasilien som möter Argentina som ger 3,25 gånger pengarna.

Se nedan för alla oddsen inför de två semifinalerna.

Oddsen inför semifinalerna

Att vinna semifinalen

Brasilien – Tyskland1,911,91
Holland – Argentina2,251,61

Turneringsvinnare

Argentina3,50
Tyskland3,50
Brasilien3,75
Holland4,33

Att mötas i finalen

Argentina / Tyskland3,00
Brasilien / Argentina3,25
Tyskland / Holland3,80
Brasilien / Holland4,50

Att vinna skytteligan

James Rodriguez1,67
Lionel Messi4,00
Thomas Muller6,00
Robin van Persie15,00
Arjen Robben21,00

Odds från William Hill