Fotbolls-VM: Mexiko – Kamerun

Efter en spännande VM-premiär kommer Mexiko och Kamerun att inleda fredagens matcher vid 18:00. Mexiko är spelbolagens favorit i detta möte och oddsen är därmed höga för en seger till Kamerun.

Matchstart: 18:00
TV: TV4

Spelbolagen håller som sagt Mexiko som favoriter i kvällens match mot Kamerun i Fotbolls-VM. Ett match som sannolikt är direkt avgörande för vilket av dessa två som fortfarande är med i kampen om andra platsen bakom Brasilien i grupp A.

Turbulent uppladdning för båda lagen

Både Mexiko och Kamerun har haft en turbulent väg till VM. Mexiko med ett kaosartat kval och med flera tränarbyten. Kamerun med ett bra kval men som har skakats av en spelarstrejk och laget vägrade stiga på planet till Brasilien.

Mexiko som favorit ger intressant odds på Kamerun som vinnare

Även om spelbolagen tror att det blir Mexiko som kommer att vinna i kväll är de höga oddsen på Kamerun intressant. Ett spel hos William Hill på Mexiko som vinnare ger 2,20 och på Kamerun som vinnare hela 3,75 gånger pengarna.

Det höga oddset på Kamerun som vinnare är extra intressant med tanke på att man har den målfarlige anfallaren Samuel Etoo på topp.