Fotbolls-VM: Oddsen inför kvartsfinalerna

Fotboll

Fotbolls-VM rullar vidare och nu är det dags för kvartsfinaler som spelas under fredagen och lördagen. Vi kikar in oddsen från bet365 med fyra klara favoriter att gå vidare.

Spelschemat och matchoddsen för kvartsfinalerna

I slutspelet i Fotbolls-VM är det nu dags för kvartsfinaler och de stora nationerna att göra upp. Under fredagen spelas de första kvartsfinalerna, först Kroatien mot Brasilien vid 16:00 och senare på kvällen är det avspark mellan Nederländerna och Argentina. På lördagen kommer sedan succélaget Marocko att möta Portugal vid 16:00 och kvällsmatchen blir en uppgörelse mellan England och Frankrike.

Se alla kvartsfinalerna nedan med de bästa oddsen just nu hos spelbolagen.

Matchodds

Fyra klara favoriter att avancera

Kikar vi på oddsen från bet365 så har spelbolaget två storfavoriter att ta sig vidare till semifinal i Brasilien som spelas till 1.16 att vinna över Kroatien och Portugal att vinna över Marocko till 1.30 gånger pengarna. I de andra två semifinalerna så ger bet365 ett klart favoritskap till Argentina till oddset 1.61 att gå vidare på bekostnad av Nederländerna och 1.72 att Frankrike skickar ut England.

Odds att gå vidare till semifinal

Fotbolls-VM odds 2022 att vinna kvartsfinalerna
Odds från bet365 att gå till final.

Till bet365

Brasilien är fortfarande favorit att vinna turneringen

Brasilien har varit en klar oddsfavorit både inför men även under att ta hem turneringen. Just nu spelas Brasilien till 2.70 gånger pengarna att ta hem guldet hos bet365. Närmast hittar vi Frankrike till 5.00, ett lag som Brasilien kan möta i en final. Brasilien kan även ställas mot England och Portugal i en final och båda spelas till oddset 7.00 hos spelbolaget. Och samma höga odds ges Argentina som Brasilien kan ställas mot redan i en semifinal.

Odds att vinna Fotbolls-VM 2022

Vinnarodds på Fotbolls-VM 2022
Odds från bet365 att vinna Fotbolls-VM 2022.