Fotbolls-VM: Oddsen på åttondelsfinalerna

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Fotboll

I Fotbolls-VM är det dags för slutspelet att dra igång med åttondelsfinalerna. Vi kikar in spelschemat för åttondelsfinalerna med de senaste vinnaroddsen från Unibet och med oddsen på skytteligan.

Fotbolls-VM odds 2022 spelschema tabeller resultat spelschema matcher

Gruppspelet i Fotbolls-VM är nu avklarat som bjöd på flera överraskningar och oväntade lag att ta sig vidare till slutspelet. Mest oväntat var att Japan toppade grupp E och att Marocko gjorde detsamma i grupp F, vilket innebar att både Belgien och Tyskland inte gick vidare. Och i grupp D så stod Danmark för ett rejält fiasko när de inte lyckas ta sig vidare och istället var det Australien som oväntat tog den andra platsen bredvid Frankrike. I grupp H var det Sydkorea som knep den andra slutspelsplatsen bakom Portugal efter stor dramatik under den sista omgången som innebar att Uruguay puttades ut ur turneringen.

Nu är det med andra ord dags för slutspelet och åttondelsfinalerna, se alla matcherna och de bästa oddsen just nu från spelbolagen.

Vinnaroddsen på fotbolls-VM just nu

Om vi kikar på vinnaroddsen från Unibet så är Brasilien fortsatt favorit att vinna turneringen, just nu till oddset 3.15. Argentina är tillbaka som andrahandsfavorit till oddset 6.00 strax före de regerande mästarna Frankrike som spelas till 6.40. Spelbolaget ser också det unga spanska landslaget som en riktig utmanare som spelas till 7.50 gånger pengarna. England har varit lite upp och ned under mästerskapet men vann sin grupp och spelas till hel 10.50 gånger pengarna hos Unibet.

Se de senaste vinnaroddsen nedan från Unibet. Oddsen i tabellen på på vinnaren av fotbolls-VM kommer att att ändras under turneringens gång och kan därmed skilja sig från texten ovan.

Vinnarodds Fotbolls-VM 2022

Spel Vinstchans Odds
Spelstopp: 22-12-18 04:00
Argentina
50.53% 1.88 Spela
Frankrike
49.47% 1.92 Spela

Skytteligan inför åttondelsfinalerna

Fem spelare delar skytteligan i VM just nu, på tre mål vardera: Cody Gakpo, Nederländerna, Enner Valencia, Ecuador, Kylian Mbappé, Frankrike, Álvaro Morata, Spanien och Marcus Rashford, England. Av dessa är det endast Ecuadors Enner Valencia som inte kommer att spela mer i mästerskapet.

Inför åttondelsfinalerna är det dock Frankrikes Kylian Mbappé som är den klara favoriten att vinna skytteligan, just nu till relativt låga 4.00 gånger pengarna hos Unibet. Sen spelas Lionel Messi till 7.00 trots att han ”bara” har två mål så här långt.

Se de senaste oddsen på skytteligan nedan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 december, 2022