Fotbolls-VM: Oddsen på grupperna inför slutspelet

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Fotboll arena

Gruppspelet ska nu avgöras i Fotbolls-VM och vi tar en koll på de senaste oddsen från Unibet på respektive grupp och vilka lag som väntas ta sig vidare.

I Fotbolls-VM i Qatar ska nu gruppspelet avgöras med den sista omgång som drar igång idag. Ett fåtal av lagen är direkt vidare som Frankrike, Brasilien och Portugal. Men i övrigt är det fortfarande mycket fotboll som ska spelas innan det står klart vilka lag som kommer att gå vidare. Men också vilken placering lagen får i tabellen och på så vis får en enklare eller svårare väg genom slutspelet.

Lag som redan nu är utslagna ur turneringen och inte kan ta sig vidare till slutspelet är hemmanationen Qatar och Kanada som båda har 0 poäng och inte kan komma i kapp.

Sen har vi även storlag som har underpresterat och som kommer få det svettigt i den sista omgången. Som exempelvis Belgien som spelas till höga 2.25 att gå vidare i grupp F hos Unibet, Uruguay i grupp H som spelas till oddset 1.80 och Serbien till oddset 2.40 i grupp G.

Se alla oddsen nedan på grupperna.

Odds på grupperna inför slutspelet i VM 2022

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 29 november, 2022