Fotbolls-VM: Tyskland – Ghana

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.

Tyskland är givetvis stor favorit i kvällens match mot Ghana i Fotbolls-VM och har oddsen på sin sida. Ett Ghana som är i stort behov av tre poäng och kommer säkerligen att satsa mycket framåt. Vinner Tyskland matchen så har man säkrat avancemang, förlorar Ghana är man med stor sannolikhet ute ur turneringen.

Matchstart: 21:00
TV: SVT1
Odds (1-X-2): 1,33 – 5,00 – 9,00 (William Hill)

Förutsättningarna i grupp G

Grupp G med Tyskland, Ghana, USA och Portugal väntas bli oerhört jämn. Tyskland har inför kvällens andra omgång tre poäng och det har också USA. Portugal och Ghana förlorade båda sina inledande matcher och har således noll poäng.

När Tyskland och Ghana möts vid 21:00 kan Tyskland säkra avancemang till slutspelet om man tar ytterligare tre poäng och Ghana är i så fall ute ur turneringen. Ett poäng mot Tyskland och seger för mot Portugal i den sista omgången kan räcka för Ghana men det är fortfarande en mycket osäker situation.

Låga odds på en seger till Tyskland

Tyskland är given favorit att vinna mot Ghana. I premiären så krossade man Portugal med 4-0 och har ingen anledning att inte fortsätta på den inslagna linjen. Ett spel på Tyskland som vinnare ger låga 1,33 gånger pengarna hos William Hill.

Dock har stora skrälla hänt tidigare i VM, som bland annat Costa Ricas segrar mot Uruguay och Italien, och ett spel på Ghana ger hela 9,00 gånger pengarna för en som satsar på flera VM-skrällar.

Att Tyskland vinner och båda lagen nätar till oddset 2,75

Tyskland har annars en tendens att släppa in mål även i de stora matcherna och med ett Ghana som måste göra minst ett för att vinna matchen så skulle vi satsa våra pengar på att båda lagen göra mål. Att Tyskland gör ett är givet så då står hoppet till att Ghana får till det. Vi tror att båda lagen kommer att näta men att Tyskland vinner vilket ger hela 2,75 gånger pengarna hos William Hill.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 juni, 2014