Fotbolls-VM: Uruguay – England

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll så kommer Uruguay och England att mötas i Fotbolls-VM, två lag som är i stort behov att tre poäng efter de inledande förlusterna. England är oddsfavorit, efter att Uruguay fallit mot Costa Rica, i kvällens match men med Suarez på benen igen kan Uruguay bli otroligt giftiga framåt.

Matchstart: 21:00
TV: SVT1
Odds (1-X-2): 3,85 – 3,60 – 2,00 (Unibet)

I kväll är det, nästan, måstematch för England och Uruguay i grupp D i Fotbolls-VM. Med Italien som segrare mot England talar det mesta för att England och Uruguay kommer att få göra upp om den andra platsen till slutspelet.

Uurugay förlorade överraskande mot Costa Rica, 1-3, i premiären vilket gör läget otroligt prekärt inför fortsättningen. Tre poäng i kväll är nästan ett måste eftersom man möter Italien i den sista och avgörande matchen i gruppen.

Bra spel men ändå engelsk förlust mot Italien

England har ett bättre läge än Uruguay efter man inte har en lika dålig målskillnad samt att man möter Costa Rica i den sista omgången, en match som man absolut borde vinna. En pinne mot Uruguay och sedan seger mot Costa Rica kan räcka för ett avancemang men då får man ställa sitt hopp till Italien i den sista omgången vilket man helst inte vill göra.

Kan Uruguay resa sig?

Inför dagens heta match är det Uruguay som går in med ett stukat självförtroende och kommer att få klara sig utan både Diego Lugano som är skadad och Maxi Pereira som är avstängd, tunga avbräck för Uruguay. Dock väntas Luis Suarez vara tillbaka på benen och med tanke på Uruguays uddslösa offensiv mot Costa Rica kommer Suarez att få bära ett stort ok i denna match för att få igång anfallsspelet.

3,85 gånger pengarna om Uruguay vinner

England gjorde en bra insats mot Italien i det första mötet trots förlusten och med tanke på förutsättningarna är man en given favorit i kväll. Ett spel på en seger till England ges oddset 2,00 och hela 3,85 gånger pengarna, hos Unibet, om Uruguay vinner denna viktiga match.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 19 juni, 2014