Fotbolls-VM: Inför avgörandet av grupp G och grupp H

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I kväll ska de sista grupperna avgöras i Fotbolls-VM i Brasilien. I grupp G är det fortfarande öppet läge men Tyskland är i princip redan nu klara och i grupp E är Belgien redan färdiga för slutspel och Ryssland, Sydkorea och Algeriet gör upp om den sista platsen.

Alla fyra lagen är högst inblandade i uppgörelsen av grupp G

Matchen mellan USA och Tyskland är ett toppmöte i grupp G. Lagen kan säkra avancemang vid seger och bli det oavgjort går båda vidare. Tyskland har dock med all sannolikhet säkrat avancemang även vid förlust, med tanke på att man har en bra målskillnad.

Tyskland kommer dock inte att hålla igen och vill gärna säkra gruppsegern och slipa formen inför slutspelet. Vi tror på en målrika match mellan USA och Tyskland och tyskarna är klara favoriter till oddset 1,70 gånger pengarna hos betway.

Portugal och Ghana har ett tufft läge. Båda har chans att gå vidare beroende på hur det går mellan USA och Tyskland men seger är det enda som gäller för båda lagen. Portugal är favorit men Ghana imponerade i 2-2 matchen mot Tyskland och kommer inte bli lätta att möta. Oddsen talar dock för en seger till Portugal till oddset 1,80 och oddsen på att Ghana vinner matcher ger oddset 3,60 hos betway.

Ryssland, Sydkorea och Algeriet slåss om en plats i grupp H

I grupp H så har Belgien redan säkrat avancemang men frågan är om det blir som gruppsegrare. Belgien möter ett Sydkorea som fortfarande har chans att avancera men då är det endast seger som gäller. Belgien är klar favorit i det mötet till oddset 1,85 hos betway jämför med ett spel på Sydkorea som ger hela 4,50 gånger pengarna.

Algeriet har överraskat i VM och har avancemang i sina egna händer i mötet med Ryssland. Tar Algeriet tre poäng har man säkrat spel i åttondelsfinalen och ett oavgjort resultat kommer också att räcka om Sydkorea inte vinner mot Belgien. Ryssland kommer dock att bli en svår match och oddsen talar till Ryssland fördel. Ett spel på en seger till Algeriet ger dock hela 3,80 gånger pengarna och ett spel på Ryssland 2,00.

Dagens matcher i grupp G och grupp H

Matchstart 1 X 2
18:00 USA – Tyskland 7,50 3,00 1,70
18:00 Portugal – Ghana 1,80 4,50 3,60
22:00 Sydkorea – Belgien 4,50 3,40 1,85
22:00 Algeriet – Ryssland 3,80 3,50 2,00

Oddsen är hämtade från betway

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 juni, 2014