Franska Cupen: PSG – Bordeaux

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll möts PSG och Bordeaux i sextondelsfinalen i den franska cupen. Det är två lag i kris Bordeaux med flera svidande förluster bakom sig och ett PSG som inte har levt upp till förväntningarna denna säsong och med interna stridigheter som följd. Kikar vi på oddsen från spelbolagen så talar de för en enkel seger för PSG.

Matchstart: 21:00
Odds (1-x-2): 1,31 – 4,80 – 11,00

Spela på matchen hos Unibet

PSG har en tuff säsong bakom sig även fast man är med i toppen av Ligue 1 samt att man har tagit sig vidare till åttondelsfinal i Champions League. Efter nyår så kulminerade krisen och framförallt har lagets tränare Lauren Blanc fått utstå mycket kritik för de uteblivna resultaten. Senast tog dock laget en välbehövlig seger mot Evian i Ligue 1, med 4-2, men utan att övertyga spelmässigt.

PSG behöver slipa på formen och kommer sannolikt att ställa upp med en startelva med många ordinarie spelare. Zlatan har haft svårt att komma tillbaka i sin normala form efter skadan och kommer antagligen inte att starta i kväll, men ett inhopp är troligt.

Bordeaux med ideliga förluster i bagaget

Bordeaux har även de en tuff period bakom sig med fyra raka förluster i Ligue 1 samt att man åkte ut ur ligacupen mot Lille tidigar i december. Det enda positiva resultatet är 2-1 segern mot Toulouse, tidigare i januari, som gjorde att man gick vidare i den franska cupen och nu kommer att få möta Ligue 1-mästarna PSG, som blir en tuff uppgift för ett krisande Bordeaux.

PSG storfavoriter i kväll

PSG är ett bättre lag på pappret, oavsett hur Blanc kommer att rotera eller vila spelare, och det mesta talar ändå för att PSG ska ro hem detta. Tittar man på oddsen från bland annat Unibet så är spelbolaget stensäkra på en PSG-seger och ger låga 1,31 gånger pengarna samtidigt som ett spel på Bordeaux ger hela 11,00 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 januari, 2015