Franska Cupen: PSG – Marseille

Efter helgens förlust mot PSG har Marseille en revansch att utkräva, något det kan göra i kvällens möte i den franska cupen. Men återigen är det PSG som är den stora favoriten när lagen möts på Parc des Princes i ett nytt Le Classique.

Matchstart: 20:55
TV: C More
Livestream: CSports
Odds (1-X-2): 1,53 – 4,00 – 6,00 (William Hill)

Efter två dagars vila är det återigen dags för PSG och Marseille att göra upp. Marseille blev nollade senast lagen möttes, 2-0, men frågan är hur mycket krut PSG kommer att lägga på denna match med tanke på den tuffa toppstriden i Ligue 1 och ett tufft möte mot Valencia i Champions League nästa vecka.

Klart är i alla fall att David Beckham kommer att göra sin första match från start i förmån för Marco Veratti. I det föregående mötet gjorde Beckham debut i slutskedet av matchen och var då inlandad i PSG:s 2-0 mål.

PSG är som tidigare nämnt klar favorit i detta möte och ett spel på PSG som vinnare ger oddset 1,53 gånger pengarna hos William Hill. Ett spel på gästande Marseille som vinnare ger hela 6,00 gånger pengarna hos spelbolaget.

Även om Zlatan Ibrahomic inte gjorde en bra match senast blev det ändå ett mål, med knät. Skulle PSG vinna mötet och Zlatan näta i kväll ger William Hill oddset 2,25 gånger pengarna.

Se nedan för fler odds från spelbolagen.