Franska Öppna: Inför semifinalerna

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Under torsdagen och fredagen kommer semifinalerna att spelas i Franska Öppna. I herrarnas turnering är Nadal och Federer utslagna vilket gör Djokovic till klar favorit. I damernas turnering fortsätter Serena Williams att övertyga och är given titelfavorit.

Williams fortsatt favorit i damernas turnering

Serena Williams fortsätter sin framfart i Franska Öppna och besegrade Sara Errani i två raka set i kvartsfinalen. I semin kommer Williams att möta 23-seedade Timea Bacsinszky och är given favorit att ta sig vidare till finalen till låga 1,17 gånger pengarna hos Unibet. Ett spel på Williams som vinnare av turneringen ger låga 1,40 gånger pengarna.

I den andra semifinalen har vi en spännande uppgörelse mellan Ana Ivanovic och Lucie Safarova. Safarova vann när de möttes i fjolårets turnering och är också klar favorit hos Unibet i torsdagens semifinal till 1,68 gånger pengarna.

Nadal och Federer utslagna – Djokovic stor oddsfavorit

Det var historia som skrev i kvartsfinalerna när de två giganterna Rafael Nadal och Roger Federer blev utslagna, och istället var det Novak Djokovic respektive Stanislas Wawrinka som tog sig vidare till fredagens semifinaler. Djokovic är nu ännu större favorit till titeln till låga 1,30 gånger pengarna och kommer att möt Andy Murray in semifinalen. Wawrinka är andrahandsfavorit till titeln, till blygsamma 6,00 gånger pengarna och är klar faovirt mot hemmahoppet Jo-Wilfried Tsonga.

Spela på Franska Öppna hos Unibet

Matchoddsen inför semifinalerna

Torsdag 1 2
13:05 Ana Ivanovic – Lucie Safarova 2,18 1,68
14:35 Serena Williams – Timea Bacsinszky 1,17 5,20
Fredag 1 2
15:15 Novak Djokovic – Andy Murray 1,17 5,10
15:15 Jo-Wilfried Tsonga – Stanislas Wawrinka 2,90 1,41

Vinnaroddsen

Damer Herrar
Serena Williams 1,40 Novak Djokovic 1,30
Lucie Safarova 5,50 Stanislas Wawrinka 6,00
Ana Ivanovic 7,00 Andy Murray 7,00
Timea Bacsinszky 13,00 Jo-Wilfried Tsonga 21,00

Odds från Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 juni, 2015