Franska Öppna: Rafael Nadal – David Ferrer i finalen

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I dag är det herrfinal i Franska Öppna. Det kommer att bli en uppgörelse mellan de två spanjorerna Rafael Nadal och David Ferrer. Vinner Nadal blir han den första spelare, någonsin, att vinna åtta titlar i en och samma turnering. Oddsen talar inte helt oväntat till Nadals fördel.

Matchstart: 15:00
Odds (1-2): 1,10 – 7,00 (betway)

Semifinalen i fredags blev en riktigt rafflande och spännande uppgörelse mellan Rafael Nadal och Novak Djokovic, som fick avgöras i skiljeset. Och efter ett 4,5 timmar långt drama stod Nadal som den slutliga segraren.

I den andra semifinalen slog landsmannen David Ferrer ut hemmahoppet Jo-Wilfried Tsonga i tre raka set. Ferrer har ännu inte tappat ett set i turneringen men har aldrig tidigare tagit hem en Grand Slam-titel.

Det är därmed en helspansk final som väntar senare i eftermiddag med start klockan 15:00. Kollar man på oddsen är Nadal den stora favoriten och spelbolaget betway ger låga 1,10 gånger pengarna vid en seger. Motsvarande spel på Ferrer som vinnare ger 7,00 gånger pengarna.

Skulle Nadal vinna tar han sin åttondel titel i Franska Öppna och blir därmed historisk som den första spelaren att ta hem åtta titlar i en och samma turnering.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 juni, 2013