Franska Öppna: Stjärnspäckade semifinaler

:betsafe-logo:I dag forsätter Franska Öppna med Semifinale. Och på herrsidan är det de fyra världsledande tennisproffsen som gör upp. Robin Söderlinge är tyvärr ute i turneringen efter förlusten mot världsettan Rafael Nadal. I dag är det damerna som ska göra upp inför finalen och i morgon spelas herrarnas semifinaler. Kolla in oddsen från :Betsafe:.

På herrsidan kommer Världsettan Rafael Nadal att möte världsfyran Andy Murray. Enligt :betsafe: är Rafael klar favorit i mötet till oddset 1,18 i jämförelse med 4,75 till Murray.

Den forna världsettan Roger Federer, nu rankad trea, är nederlagstippas mot vårens suverän Novak Djokovic. Djokovic har haft en bra säsong och vann Australian Open. Nu är det hans chans att visa att hans andra plats i toppen verkligen är befogad. :betsafe: håller Djokovic som favorit till 1,35 gånger pengarna.

På damsidan är många favoriter, och världstjärnor, utslagna. MEn kvar är dock rysskan Maria Sharapova com möter kinsesiskan Na Li, som var i fina i Australian Open. Det kommer att bli ett intressant möte och 2.50 för Na Li är ett intressant odds hos :betsafe:.

Förra årets vinnaren av Franska Öppna, på damsidan, Francesca Schiavone är favorit i mötet med fransyskan Marion Bartoli till 1,50 gånger pengarna hos :betsafe:.

Kolla även in spelhelgen med Betsafe där du får 50 kronor, gratis, att spela för om du blir medlem hos via oss på Odds Online.

Odds för semifinaler i Franska Öppna

*oddsen är hämtade från :betsafe:

Torsdag 2011-06-02
14:05 Na Li – Maria Sharapova 2,50 – 1,50
15:05 Marion Bartoli – Francesca Schiavone 2,50 – 1,50

Fredag 2011-06-03
11:05 Rafael Nadal – Andy Murray 1,18 – 4,75
11:05 Roger Federer – Novak Djokovic 3,15 – 1,35

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 2 juni, 2011