Franska supercupen: PSG- Lyon

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

PSG möter Lyon i Franska supercupen i kväll. En match som kan bli Zlatans sista för PSG. Kikar vi på oddsen är PSG klar favorit att vinna och Zlatan att näta.

Matchstart: 21.00
Odds (1-X-2): 1,55 – 3,90 – 6,40

Odds från Unibet >

PSG har haft en bra försäsong och vann sin grupp i ”International Champions Cup” efter segrar mot bland annat Manchester United och Benfica samt ett förlorat straffavgörande mot Chelsea.

Lyon har inte en lika lyckad försäsong med två raka segrar, 0-2  mot Villareal och 0-6 mot Arsenal, i Emirates Cup och utan att göra mål. Dessförinnan hade man visserligen en 2-1 mot Milan men också två förluster mot Sion med 0-1 och PSV med 0-2.

Zlatan är Unibets främsta favorit att näta

Supercup-finalen kan bli Zlatans sista match i PSG-tröjan, då det ryktas om att han är på väg bort och närmast är en flytt tillbaka till Milan. Zlatan är i målform och har nätat i tre matcher i rad, mot Fiorentina, Chelsea och Manchester United i International Champions Cup och blir det ytterligare ett mål i kväll tro? Då ger ett spel hos Unibet 1,97 gånger pengarna, det lägsta oddsen av alla spelare.

PSG är också klar vinnarfavorit

Kikar vi på oddsen inför detta möte är PSG stor favorit hos Unibet till låga 1,55 gånger pengarna. Ett spel på Lyon ger samtidigt hela 6,40 gånger pengarna.

En vecka kvar till premiären av Ligue 1

Med en vecka kvar till premiären av Ligue 1 så ska det bli spännande att se hur denna match mellan fjolårets två titel-favoriter kommer att sluta.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 augusti, 2015