Galatasaray – Manchester United

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll gör Zlatan debut för Manchester united som möter Galatasaray på Ullevi i Göteborg och givetvis är United klara favoriter.

Matchstart: 19:30
TV: Kanal5
Livestream: –

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 6,70 – 4,50 – 1,40
Vinner matchen (1-2): 5,40 – 1,12
Över/under 2,5 mål: 1,52 – 2,43
Att båda lagen gör mål ja/nej:  1,68 – 2,10

Odds från Unibet >

Zlatan följde inte med Manchester United på Kina-turnén tidigare i juli och har därmed inte spelat en match på över en månad. Men i kväll gör han med stor sannolik debut för Manchester United i mötet mot Galatasaray hemma i Sverige, på Ullevi i Göteborg. Ett perfekt tillfälle för Zlatan att göra sin debut för United och börja uppladdningen inför den kommande Premier League-säsongen.

I tävlingssammanhang så har Manchester United och Galatasaray möts två gånger med en hemmaseger vardera i Champions League-gruppspelet för cirka fyra år sedan. Denna match kommer dock att spelas på neutral mark vilket givetvis är stor skillnad för båda lagen, med en viss fördel för United då Galatasaray är mer beroende av hemmaplan.

Hur denna match kommer att sluta är svårt att sia om. Givetvis är United klara favoriter på förhand med tanke på att man har en klart bättre trupp på pappret. Men United har en ny tränare i Jose Mourinho som säkerligen vill se så många spelare som möjligt samtidigt som han vill få in en ny taktik. Den senaste träningsmatchen mot Borussia Dortmund i Champions Cup slutade med en 1-4 förlust och även om denna match inte har någon egentlig betydelse så vore det skönt för Mourinho om han fick med sig ett positivt resultat.

Kikar vi på oddsen från spelbolaget Unibet så ger man trots allt ett mycket lågt odds på United som vinnare till 1,40 gånger pengarna jämfört med ett spel på Galatasaray som ger hela 6,70 gånger pengarna.

United kommer att inleda Premier League-säsongen borta mot Bournemouth den 14 augusti. Kolla in spelschemat för Premier League här

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 30 juli, 2016