Handbolls-VM damer: Danmark – Sverige

Sverige tog sig vidare till åttondelsfinal i damernas Handbolls-VM och kommer att möta hemmanationen Damark i kväll. med hemmafansen i ryggen så tror spelbolagen på en dansk seger.

Matchstart: 20:45
TV: Kanal 5

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):1,96 – 8,50 – 2,35
Matchodds (1-2):1,79 – 1,92
Över/under 51,5 mål:1,87 – 1,87

Odds från 24hbet >

Inför den sista matchen mot Kuba i gruppspelet så var Sverige tvugna att vinna med 33 för att säkra förstaplatsen i gruppen. Resultatet blev dock ”bara” 49-25 och det innebär att Sverige nu blev tvåa i gruppen och kommer att möta hemmanationen Danmark i damernas Handbolls-VM.

Danmark övertygade dock inte i sina grupp och blev bara trea med sex poäng och tre vinster, efter att ha förlorat de två sista matcherna i gruppen mot Montenegro och Ungern.

För Sveriges del så var den oavgjorda matchen mot Holland avgörande och man tappade gruppsegern endast på sämre målskillnad.

Danmark var en av förhandsfavoriterna att vinna turneringen men med tanke på sin tredjeplats i gruppen så är oddsen relativt jämna i kvällens åttondelsfinal mot Sverige. Danmark är givetvis favorittippade men spelbolaget Unibet ger 1,96 gånger pengarna för en seger till Danmark och 2,35 gånger pengarna om Sverige vinner matchen.