Handbolls-VM damer: Inför kvällens semifinaler

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll har vi två klara favoriter att gå vidare till finalen i damernas Handbolls-VM om vi kikar på oddsen när Holland möter Polen och Norge möter Montenegro.

Holland – Polen

Matchstart: 18:00
TV: Kanal 9

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,31 – 11,50 ? 4,90
Matchodds (1-2): 1,20 – 4,40
Över/under 51,5 mål: 1,93 – 1,87

Odds från Unibet >

Holland har varit en av de stora överraskningarna i VM och gjort det riktigt bra. I gruppspelet så vann man gruppen före Sverige, obesegrade, och var en hårsmån från att besegra Sverige i en match som slutade oavgjort. Holland fortsatte att imponera i slutspelet med att krossa Serbien i åttondelsfinalen och ta en övertygande seger mot Frankrike. Det som imponerat hittills är framförallt Hollands offensiva spel men också defensiven speciellt målvakten som gjort många viktiga räddningar.

Semifinalmotståndaren i kväll Polen är kanske en större överraskning än Holland. Polen har visat upp ett starkt försvarsspel och slog ut både Ungern i åttondelsfinalen och Ryssland i kvarten, vilket givetvis är starkt jobbat. I gruppspelet så såg det dock tungt ut för Polens del som förlorade mot både Sverige och Holland och blev ”bara” trea i gruppen. I mötet mot Holland så blev slutresultatet hela 31 – 20 till Holland.

Med tanke på att Holland fortsätter att visa upp en bra offensiv även mot andra defensivt starka lag, exempelvis Frankrike i slutspelet, så är man favoriter i kväll mot Polen. Senast blev det en säker seger för Holland och i kväll ger Unibet låga 1,31 på att Holland återigen utgår med seger och hela 4,90 om Polen vinner matchen.

Norge – Rumänien

Matchstart: 20:45
TV: Kanal 9

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,27 – 11,50 – 5,50
Matchodds (1-2): 1,17 – 4,80
Över/under 49,5 mål: 1,90 – 1,90

Odds från Unibet >

Norges kvartsfinal mot Montenegro blev en jämn historia och man vann till slut med uddamålet 26-25. Norge var klar favorit att ro hem VM-guldet på förhand och därmed följa upp sitt EM-guld från i fjol med ett nytt mästerskapsguld.

Norge kommer att möta Rumänien i kvällens semifinal. Ett Rumänien som överraskande nog slog ut världsmästarna Brasilien i åttondelsfinalen och efter mycket om och men även slog ut hemmanationen Danmark i kvartsfinalen efter ett övertidsdrama. Rumäniens leda av Cristina Neagu, som kan räknas in som en av de bättre i världen, och som gjorde hela 15 mål i matchen mot Danmark.

Norge och Rumänien möttes även de i gruppspelet och då var  det Norge som vann med klara 26-22. Men spelar Neagu lika bra som hon gjorde mot Danmark ja då kan detta bli riktigt spännande. Men Norge är ett lag som i grunden är bättre än Rumänien och borde vinna kvällens match. Detta tror även spelbolaget Unibet på och man ger låga 1,27 för en seger till Norge och hela 5,50 om Rumänien skulle vinna och gå vidare till semifinalen.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 december, 2015